Christelijke teksten voor jou

christelijke teksten

Schrijf je gratis in en ontvang christelijke teksten die je helpen Gods overweldigende liefde te ervaren.

De unieke christelijke teksten van ONTDEK GOD laten je op een bijzondere wijze zien hoe onvoorstelbaar veel God van je houdt en hoe Hij je wil helpen om een hoopvolle toekomst te hebben. Tienduizenden mensen ontvangen deze teksten en ervaren God op een levensveranderende manier. Dit is wat lezers zeggen:
experience god people
‘Wow, wat een liefde, wat een warmte, wat een geschenk.’

‘Ik voel me zo overweldigd en blij, als ik ONTDEK GOD lees.’

‘Woorden kunnen op geen enkele wijze de gevoelens beschrijven, die ik heb als ik je teksten lees.’

‘Ik ben echt aangeraakt door deze teksten. Ze hebben mijn hele leven veranderd.’ 

‘Vele malen heeft God mijn gebeden beantwoord, door de teksten die je me stuurt.’

‘Dit heeft me uit bezorgdheid en wanhoop gehaald.’ 

‘Ik heb echt geen woorden om mijn dankbaarheid uit te drukken.’ 

‘Uw bemoedigende teksten zijn vol van levenskracht.’

 

God is gek op jou!

Wist je dat God echt gek is op jou? Hij kent je door en door en begrijpt je beter dan wie ook. Zijn hart gaat naar je uit, om je op te bouwen en je te vullen met Zijn eeuwige liefde en goedheid. Hij wil je kracht en overwinning geven, in de strijd die je soms ervaart. God heeft een geweldig hoopvolle toekomst voor je.

Schrijf je nu gratis in op ONTDEK GOD en ervaar Gods liefde op een heel nieuwe manier:

line

Teksten geïnspireerd door God Zelf

christelijke teksten god

De levensveranderende kracht van deze christelijke teksten schuilt in het feit dat ze niet bedacht zijn door de auteur, maar geschreven worden onder inspiratie van de Geest van God.

De teksten zijn vaak ‘profetisch’, wat betekent dat God zelf aan het woord is. De auteur, David Sorensen, schrijft dus niet enkel OVER God, maar laat ook GOD ZELF spreken, door de gave van profetie. Dit is wat de Bijbel ons vertelt over deze gave:

‘Voert iemand het woord, laat God het dan zijn die door hem spreekt’ (1 Petrus 4:11)

‘Richt u op de gaven van de Geest, vooral op die van de profetie.’ (1 Korintiers 14:1)

Door niet alleen OVER God te spreken, maar vooral GOD ZELF te laten spreken, kan God je heel diep raken met zijn vurige liefde en woorden van bemoediging, troost en hoop. Het gevolg is dat je God heel persoonlijk en dichtbij ervaart.

Voel je vrij en schrijf je nu gratis in op ONTDEK GOD:

experience god nature

Je ontvangt veel meer dan alleen teksten…

Naast de bemoedigende christelijke teksten, ontvang je praktisch bijbels onderwijs dat je helpt de goedheid en zegen van God te ervaren in je leven, adembenemende natuurfoto’s die je Gods majesteit en grootheid laten zien, getuigenissen van geweldige wonderen die God wereldwijd doet, de allermooiste bijbelteksten, en veel meer.

duimJe loopt geen enkel risico!

Je kunt altijd uitschrijven met een enkele klik, dus je riskeert niets. En uiteraard wordt je info niet gedeeld met anderen. Het is bovendien gratis en zonder enige verplichtingen. Schrijf je nu in en ervaar de rijke zegen en goedheid van God.

God houdt intens veel van je en wil je overspoelen met zijn goedheid.

Aarzel dus niet en vul je voornaam en mailadres in. God zal je verbazen!

Wie schrijft deze teksten?

david sorensen

De auteur van deze bemoedigende christelijke teksten is David Sorensen, een bekende christelijke schrijver en spreker. David is de auteur van deze website OntdekGod.nl, een van de meest gewaardeerde en drukst bezochte christelijke sites. David Sorensen schreef diverse bekende christelijke boeken, zoals Ervaar God, Gods hart voor jou, Zoveel hou Ik nou van jou, Er klopt niks van! enz.

boeken david sorensen

David heeft zelf een zeer diepe ervaring met God en wil dat anderen Gods liefde net zo sterk leren ervaren als hijzelf. Zijn passie is om mensen te helpen God te ontdekken als de mooiste realiteit die er is. Geen theorie of religie, maar pure liefde, vrijheid, leven en goedheid.

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Pin It on Pinterest

Share This