Reacties van bezoekers

reacties christelijke site

Hieronder lees je een selectie van mooie reacties van mensen die deze christelijke site bezochten.

‘Ik zit te huilen achter mijn beeldscherm. Jullie hebben me weer bij GOD gebracht.’

‘Ik heb een ervaring gehad, terwijl ik jullie site bezocht. Het was echt een aanraking van God, en ik ben die avond tot geloof gekomen’.

‘Op een avond typte ik ‘zelfmoord’ op de zoeksite van Google en ik kwam ook op jullie site. Daar kreeg ik opnieuw moed om verder te leven.’

‘Ik had bijna zelfmoord gepleegd. Dankzij God ben ik op deze christelijke site gekomen.’

‘Ik heb er veel van geleerd en ben daardoor tot inkeer gekomen en ben er heel veel door veranderd.’

‘Ik ben zo blij dat deze site bestaat, geregeld kijk ik erop. En telkens weer ontvang ik troost en bemoediging, maar ook vermaning van God. Je ervaart iets van Gods VADERHART.’

christelijke site duim omhoog‘Wat een enooorm goeie site!!! Ik moest bijna huilen toen ik het gedeelte over seksualiteit aan het lezen was. Het is zo goed om dit te lezen en ik worstel er zo ontzettend mee.’

‘Graag, wil ik even kwijt, dat ik dit echt een onwijs gave site vind! Het heeft me echt onwijs geholpen, ik was zover van God afgedwaald, dat was echt niet normaal. Maar nu ben ik weer dichter bij God gekomen.’

‘Ik typte het woord ‘zelfmoord’ in bij google en zag jullie site. Bedankt, ik kan zeggen dat het heeft geholpen.’

‘Ik heb nu een totaal positief inzicht in mijn leven gekregen, en een nieuwe best friend die ik altijd zal blijven houden.’

‘Door jullie christelijke site ben ik tot inkeer gekomen.’

‘Ik vind het een site waar je rustig van wordt vanbinnen.’

‘Ik heb dankzij uw getuigenissen en uw adviezen God weer mogen vinden.’

Velen zoeken God

We krijgen natuurlijk veel meer reacties dat wat hier vermeld staat. Dit laat ons zien dat veel mensen op zoek zijn naar God, antwoorden op levensvragen en echte liefde. Ik hoop dat nog veel meer mensen hun weg zullen vinden naar deze christelijke site en zullen ontdekken wie God is, hoe groot Gods liefde is voor hen en hoe ze God unnen leren kennen.

Aarzel niet om onze site aan je vrienden aan te bevelen!

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Pin It on Pinterest

Share This