Wie is David Sorensen?

david sorensen

David Sorensen is de maker van de christelijke website OntdekGod.nl en auteur van bekende christelijke boeken, posters en kaarten.

David Sorensen hield als kind reeds van God en wilde ‘later als ik groot ben’ zendeling worden. Hij vertelde zijn vriendjes en familieleden over God en maakte stripverhaaltjes die hij zelf liet dupliceren, om aan mensen uit te delen en ze over God te vertellen. Als tiener ging hij door een moeilijke tijd waarin hij jarenlang God de rug toekeerde en niets meer met geloof te maken wilde hebben. Na deze donkere jaren kwam David Sorensen op een bijzondere wijze terug bij God, als een echte verloren zoon.

Hij werd zo door de liefde van God gegrepen, dat hij besloot voortaan al zijn talenten in te zetten om Gods liefde bekend te maken.

Hij maakte de christelijke site Real-Life.nl die hij na vele jaren omdoopte tot OntdekGod.nl In 2015 maakte hij tevens de internationale website GodisReal.today, waarmee hij Gods liefde bekendmaakt over de hele wereld. Zijn engelstalige website en nieuwsbrieven bereiken mensen uit meer dan tweehonderd landen.

Boeken van David Sorensen

boeken david sorensen

David Sorensen schreef diverse christelijke boeken, die mensen helpen ontdekken hoe echt God is en hoeveel God van hen houdt.

Zijn eerste boek ‘Er klopt niks van!’ legt op begrijpelijke wijze uit waarom er niets klopt van de evolutietheorie. Dit boek onderscheidt zich door de aantrekkelijke vormgeving met meer dan honderd illustraties en de heldere uiteenzetting die zowel leken als kenners inzicht geven in de misleiding van de evolutietheorie.

Het boekje ‘Onzichtbare Liefde’ hielp duizenden mensen om God te leren kennen als de mooiste realiteit die er is. Na vele herdrukken is dit boekje nu uitverkocht en zal vervangen worden door een soortgelijk en nog beter boek dat tevens wereldwijd in diverse talen beschikbaar zal zijn. Meer informatie hierover volgt.

David Sorensen schreef ook diverse profetische boekjes, waarin hij woorden bundelt die hij ontving onder inspiratie van de Geest van God. Meer informatie over deze bijzondere boekjes vind je hier.

Christelijke posters en wenskaarten

Daarnaast ontwerpt David bekende christelijke posters en wenskaarten die bemoedigen en getuigen. Deze posters en kaarten zijn erg bekend en geliefd geworden in christelijke Nederland en Belgie, evenals wereldwijd. Ze laten op een unieke visuele wijze iets zien van de grootheid en goedheid van God.

christelijke posters david sorensen

Samenkomsten en conferenties

David organiseert samenkomsten en conferenties waar mensen God heel diep ervaren en waar velen getuigen van genezing, bevrijding en diepe bemoediging. Lees getuigenissen van mensen die genezen werden, tijdens een conferentie met David Sorensen.

Een groot gezin

familie sorensen

David Sorensen is getrouwd met Renate Veldman en samen hebben ze vier wondermooie kinderen gekregen. Hun kinderen hebben reeds op jonge leeftijd bijzondere ervaringen met God. Na vele jaren de Heer gediend te hebben in Vlaanderen wonen ze nu in Nederland.

blauwe lijn

Christelijke sites van David Sorensen

Hieronder vind je een overzicht van de christelijke sites van David Sorensen.

david sorensen ontdek godOntdek God

OntdekGod.nl (vroeger Real-Life.nl) is Davids eerste en meest bekende site, die diverse actuele onderwerpen belicht vanuit de Bijbel. Thema’s als de evolutietheorie, pornoverslaving, seks voor het huwelijk, occultisme, zelfmoord, homoseksualiteit en magie worden vanuit het Woord van God onder de aandacht gebracht. Mensen vinden er ook antwoorden op levensvragen als ‘waarom is er lijden?’, ‘wat is de zin van het leven?’, ‘wie is God?’.

Het evangelie van Jezus Christus wordt krachtig en begrijpelijk uiteengezet.

David geeft aandacht aan het bewijzen van het bestaan van God en biedt een gratis boek aan dat bewijzen opsomt voor het bestaan van God. Daarnaast helpt deze site christenen om God persoonlijker en sterker te ervaren, door bijbels onderwijs te geven over de Geest van God, in de uitgebreide rubriek ‘DE HEILIGE GEEST.’

blauwe lijn

christelijke site david sorensenSound of Heaven

SoundofHeaven.info is een rijke bron met bijbels onderwijs over belangrijke onderwerpen die in de meeste kerken vaak sterk onderbelicht zijn. David wil deze rijkdommen die God ons aanbiedt terugbrengen in de kerk. Er zijn vier hoofdthema’s op de site te vinden: AANBIDDING, PROFETIE, GEBEDSGENEZING en een rubriek die uitvoerig laat zien wie GOD is, hoe groot zijn liefde is voor ons en hoe we God kunnen ervaren.

Sound of Heaven is ook de naam van de conferenties die David en Renate Sorensen organiseren.

In deze samenkomsten krijgen veel mensen een diepe ervaring van Gods aanwezigheid en ontdekken ze de vrijheid van de heilige Geest. De site bevat tientallen getuigenissen van genezing, van mensen die door Jezus Christus werden verlost van ziekte, tijdens een Sound of Heaven conferentie.

blauwe lijn

1Stap1stap

1STAP.com is ideaal voor evangelisatie en legt van A tot Z de kern van het evangelie en de boodschap van de Bijbel uit. Mensen worden als het ware aan de hand meegenomen van het begin van de schepping, over de zondeval, naar het kruis van Jezus Christus en de verlossing die Hij ons wil geven.

Er worden veel praktische vragen over God, Jezus Christus en de Bijbel beantwoord.

Ook vind je op deze site goede artikelen over basisonderwerpen van het christelijk geloof zoals genade, vrijheid, bekering, verlossing, wat is het christelijk geloof, Gods liefde, enz. Daarnaast bevat 1STAP.com diverse bekende bijbelgedeelten, zoals ‘de verloren zoon’, ‘de barmhartige Samaritaan’ enz. Ook bevat de site bemoedigende getuigenissen van mensen die vertellen hoe Jezus Christus hun leven heeft veranderd.

blauwe lijn

online christelijke boekhandelOnline Christelijke Boekhandel

De Online Christelijke Boekhandel is bedoeld als een bron van krachtige, zuivere, bijbelse toerusting voor christenen uit alle achtergronden.

Gods volk is als een leger dat nood heeft aan geestelijke voeding en wapens voor de strijd.

Hiervoor geeft God ons zijn vijf bedieningen: apostelen, profeten, evangelisten herders en leraars. Veel van deze bedieningen krijgen van de Geest van God instructie om belangrijke bijbelse waarheden op een begrijpelijke manier te onderwijzen in christelijke boeken. David wil met deze winkel een selectie van de allerbeste en meest levensveranderende christelijke boeken aanbieden, om christenen toe te rusten tot vruchtbare dienst aan God en medemens.

blauwe lijn

god is realGod Is Real

GODISREAL.today is Davids internationale site, die als doel heeft om miljoenen mensen over de hele wereld te laten zien dat God bestaat, dat God bijzonder actief is op aarde en dat God elk mens wil verlossen en tot zijn geliefd kind wil maken. De site laat tientallen video-documentaires zien, die bewijzen dat God bestaat en wonderen doet, dat er engelen zijn, dat de hemel echt is, enz.

Op deze site ontdek je hoe krachtig God wereldwijd werkt.

Niet alleen voor niet-christenen zal deze site een bijzondere eye-opener zijn, ook christenen zullen hier bijzonder bemoedigd en opgebouwd worden in hun geloof.

blauwe lijn

Online preken van David Sorensen

online preken david sorensenEen groot deel van zijn leven kon David Sorensen niet spreken door een ernstig stotterprobleem. Toen hij zich leerde overgeven aan de heilige Geest, begon God door David heen te spreken. De gave van profetie werd krachtig werkzaam in David.

Dat komt onder andere tot uiting in de online preken van David, waarin je God zelf aan het woord hoort.

David bereid nooit een prediking voor, maar laat zich op het ogenblik zelf inspireren door de heilige Geest. Als je vragen hebt over de stem van God in deze tijd, kun je dit artikel lezen: ‘Spreekt God vandaag nog?’

blauwe lijn

samenkomstenSamenkomsten van David Sorensen

David Sorensen organiseert samen met zijn vrouw christelijke bijeenkomsten onder de naam Sound of Heaven. Op deze samenkomsten wordt niets voorbereid – geen lied en geen woord> David leert mensen om mee te bewegen met wat God doet, door zijn Heilige Geest.

Er zijn veel getuigenissen van mensen die getuigen hoe hun leven veranderd  is, na een Sound of Heaven samenkomst.

De naam Sound of Heaven betekent ‘het geluid van de hemel’. Het is het verlangen van David dat de stem van God ongehinderd gehoord wordt in alles wat ze doen: de aanbidding, de prediking en de gebeden.

blauwe lijn

jezus facebookJezus Christus op Facebook

David is eveneens de eigenaar van de Facebookpagina JEZUS CHRISTUS, die tienduizenden mensen bereikt met de verlossende boodschap van Jezus Christus. Sommige berichten bereiken soms wel vijftigduizend mensen per keer, met het evangelie.

blauwe lijn

leugens david sorensenLeugens over David Sorensen

De haat-sites DwazeSchare en Goedgelovig doen niets anders dan gif verspreiden in het denken van christenen, onder het mom van ‘christelijke satire’. Goedgelovig heeft ook alles op alles gezet om zoveel mogelijk kwaad bloed te zetten bij mensen ten aanzien van David Sorensen.

Diverse artikelen werden geschreven met als enig doel: haat verspreiden jegens David Sorensen.

Jarenlang heeft David Sorensen het genegeerd, maar omdat hij zag hoeveel christenen hierdoor besmet werden, heeft hij besloten er een openhartig antwoord over te publiceren.

Lees hier Davids antwoord op de laster van Goedgelovig

blauwe lijn

david sorensen bijbelsIs David Sorensen onbijbels?

Een andere site die niets anders doet dan oprechte christelijke bedieningen zwart maken is de site Rejoice Now (van vreugde is er op de hele site echter niets te bespeuren).

David Sorensen wordt door de auteur van deze site beschuldigt onbijbels te zijn en mensen op een dwaalspoor te leiden.

Onderzoeksjournalist en auteur Tjarko Evenboer heeft een onthullend antwoord geschreven op de kritiek die op David Sorensen wordt geuit door Rejoice Now. Dit artikel zal veel christenen de ogen openen voor de invloed van dwaalleer in hun eigen denken.

Lees hier Tjarko’s antwoord op de beschuldigingen van Rejoice Now

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Pin It on Pinterest

Share This