Christelijke posters

christelijke posters boekwinkel

Deze christelijke posters brengen iets van de grootheid van God in je huis, kerk, school of werkplek.

Duizenden mensen hebben rijke zegen ervaren, door de schitterende christelijke posters van David Sorensen. Er zijn getuigenissen van mensen die emotionele genezing ontvingen omdat God diep tot hun hart sprak doorheen een poster. Anderen zijn van zelfmoord weerhouden, werden geweldig bemoedigd of ervoeren de kracht van God, door de christelijke boodschap op een poster. God kan iemands leven veranderen, doorheen een christelijke poster, omdat de waarheid van Gods liefde en goedheid op zo’n sterke visuele manier wordt geopenbaard.christelijke posters boekwinkel

Bekijk hier alle christelijke posters!

Deze christelijke posters zijn ideaal als origineel geschenk voor jong en oud.

Op deze pagina kun je een klein aantal van onze posters zien, maar we hebben er veel meer. Bezoek onze online christelijke boekhandel om de helle collectie christelijke posters te ontdekken. De posters zijn enerzijds geweldig om christenen te bemoedigen, maar ze zijn ook krachtig als middel om te getuigen naar niet-christenen toe, over de grote liefde en macht van Jezus Christus.

christelijke posters

Bekijk hier alle christelijke posters!

Christelijke kaarten met bijbeltekst

christelijke kaarten god is trouw

David Sorensen ontwerpt ook bemoedigende christelijke kaarten met bijbelteksten, die reeds tienduizenden mensen een hart onder de riem hebben gestoken. Christelijke kaarten kunnen een bijzondere bemoediging zijn op een cruciaal moment. Soms gaat een geliefd kind van God door een moeilijke tijd. Dan kan een christelijke kaart met de juiste boodschap een grote zegen zijn.

Bekijk hier alle christelijke kaarten >>

 

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:
THELMA HOOIJER. zegt

GEACHTE LEZER(ES).
DE POSTERS VAN DAVID SORENSEN ZIJN ADEMBENEMEND EN WOORDEN ZIJN HIERBIJ NIET MÉÉR NODIG, JE WORDT VANZÉLF….. STIL!!!!!
IK VIND DIT ÉÉN VAN DE MOOISTE SITE’S, OMDAT CHRISTUS, RECHTSTREEKS TOT ONZE HARTEN
SPREEKT!
EEN PRACHTIGE MANIER OM ZÓ TE EVANGELISEREN.
IK HEB HIER VÉÉÉL PLEZIER VAN EN HET IS MATELOOS LEERZAAM!
IK HOOP, HIER NÓG VÉLÉ JAREN VAN TE GENIETEN!
GODS RIJKE ZEGEN TOEGEWENST.

M.V.G. VAN MEVR. T. HOOIJER.

Geen reacties mogelijk

Pin It on Pinterest

Share This