Christelijke boeken over huwelijk

christelijke boeken huwelijk

Deze christelijke boeken over het huwelijk helpen je om je huwelijk gezond te maken en gezond te houden. God wil zo graag dat we genieten van het huwelijk dat Hij ons geeft.

In deze christelijke boeken vind je adviezen die elk huwelijk zullen zegenen. Deze boeken zijn ideaal als voorbereiding op een huwelijk, maar ook als je reeds getrouwd bent en zelfs als je moeilijkheden in je huwelijk hebt, kunnen deze christelijke boeken een uitkomst bieden.

Christelijk boek huwelijk seksualiteit - Liefde voor tweeLiefde voor twee

Seksuele technieken en seksuele harmonie in het christelijk huwelijk

[symple_button color=”blue” url=”http://www.onlinechristelijkeboekhandel.nl/winkel/christelijke-boeken/huwelijk-seksualiteit-liefde-voor-twee/” title=”Christelijk boek over huwelijk en seksualiteit” target=”blank” border_radius=””]Bestel dit boek[/symple_button]

Liefde voor twee is een handboek voor mensen die een blijvende huwelijksrelatie met elkaar willen aangaan of die relatie graag zouden verdiepen. Het boek is bedoeld voor mensen die niet willen meedoen met de mode van vrijblijvende verhoudingen en die zich in hun seksuele leven door bijbelse principes willen laten leiden.

Liefde voor twee is open, maar niet schaamteloos. Het is een volledig handboek, waarin zowel medische en technische als emotionele en geestelijke aspecten van het seksuele leven aan de orde komen. Op fijngevoelige wijze wordt aangetoond dat God man en vrouw voor elkaar gemaakt heeft. Hij wil dat ze ‘één vlees’ zijn en seksueel van elkaar genieten. In die relatie is geen plaats voor Victoriaanse preutsheid, noch voor dierlijke hartstocht. Er is vrijheid om wederzijdse liefde spontaan te uiten, zonder terughoudendheid.

Liefde voor twee is het voorlichtingsboek voor mensen die alles over seksualiteit in het huwelijk willen weten, tegen de achtergrond van wat de Bijbel over het samenleven van man en vrouw zegt. Het boek is zeer praktisch en doortrokken van een diepe verwondering over de schoonheid van wat God aan echtparen geeft.

[symple_divider style=”fadeout” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

christelijk boek huwelijk. Wat wil hij, wat wil zijWat wil hij? Wat wil zij?

Bouwen aan een onverwoestbaar huwelijk

[symple_button color=”blue” url=”http://www.onlinechristelijkeboekhandel.nl/winkel/christelijke-boeken/wat-wil-hij-wat-wil-zij/” title=”Christelijk boek over huwelijk en seksualiteit” target=”blank” border_radius=””]Bestel dit boek[/symple_button]

Dit christelijk boek over het huwelijk is een internationale klassieker en een sleutel voor elk huwelijk! Een absolute aanrader. Meer dan een miljoen exemplaren verkocht!

Hoe wordt u onweerstaanbaar voor uw eigen man of vrouw? Mannen hebben in het huwelijk andere behoeften dan vrouwen. Maar ze begrijpen dat niet, en vrouwen evenmin. En daar ligt de oorzaak van de vele buitenechtelijke relaties en scheidingen. Als echtgenoten elkaars behoeften onderkennen en daarop inspelen, wordt hun huwelijk een bron van geluk. Romantiek, intimiteit en creativiteit komen dan vanzelf.

Dr. Willard Harley onderscheidt tien fundamentele behoeften. Vijf daarvan overheersen bij de man, en vijf bij de vrouw. Dr. Harley laat in dit boek zien hóe mannen en vrouwen elkaars behoeften kunnen vervullen. Daardoor worden ze voor elkaar onweerstaanbaar!

[symple_divider style=”fadeout” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

christelijk boek huwelijk geschenkHet geschenk van het huwelijk

Leg een ijzersterk fundament voor je huwelijk

[symple_button color=”blue” url=”http://www.onlinechristelijkeboekhandel.nl/winkel/christelijke-boeken/het-geschenk-van-het-huwelijk/” title=”Christelijk boek over huwelijk en seksualiteit” target=”blank” border_radius=””]Bestel dit boek[/symple_button]

Dit boek is een geweldig geschenk voor elk christelijk huwelijk – of je nu op trouwen staat of reeds getrouwd bent. Het helpt je als echtpaar om een stevig fundament te leggen om een leven lang geluk met elkaar te beleven.

Het huwelijk is een onbeschrijfelijk mooi geschenk van God. Een liefdesverbond voor het leven. In zijn liefde voor jullie, gaf Hij jullie aan elkaar. Omdat Hij weet dat jullie zonder elkaar niet compleet zijn. Omdat Hij wil dat jullie Hem beter leren kennen. En omdat Hij jullie wil leren hoe onvoorwaardelijk liefde kan zijn.

Het geschenk van het huwelijk is een geschenk voor het leven. Dit boek helpt jullie om van dat grote geschenk iedere dag één cadeau uit te pakken. Neem er de tijd voor en doe het samen. Bouw jullie huwelijk op een stevig fundament, zodat jullie de wisselende omstandigheden van het leven aankunnen.

Door dit boek samen te lezen, door met en voor elkaar te bidden en de uitdagingen aan te gaan, zullen jullie je liefde voor elkaar vernieuwen, elkaar beter leren kennen en meer leren liefhebben.

Liefde is meer dan een gevoel. Soms veel meer, soms nauwelijks meer. Maar door iedere dag voor elkaar te kiezen en jezelf aan de ander toe te vertrouwen, geven jullie elkaar het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven: een goed huwelijk.

[symple_divider style=”fadeout” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:
Felion sanvisi zegt

Mij verontschuldigingen voor het niets laten horen ik had me wachtwoord kwijt , maar ik kan wel zeggen dat uw site me echt bemoedigt en ik geloof dat er veel is om hier te leren en ik dank u alvast voor Uw moeite ik geloof in doorbraak in mijn leven en anderen door Uw site Dank u, u zult in de komende dagen meer van me horen

Geen reacties mogelijk

Pin It on Pinterest

Share This