Boeken uit Gods hart

christelijke boeken

Boeken die je helpen om veel meer van God te ervaren

Verlang je ernaar Gods liefde en goedheid veel dieper te ervaren? Heb je behoefte aan bemoediging en geestelijke opbouw? Dan zullen de boeken van David Sorensen je geweldig helpen. Ze hebben al tienduizenden mensen bijzonder geholpen om veel meer van Gods overvloedige liefde te ervaren en zijn rust, vreugde en kracht te ontvangen.

Het zijn kleine wonderboekjes, die je het hart van God laten ontdekken.

Geniet ervan en geef ze als kostbaar geschenk aan geliefden!

blauwe-lijn

christelijke boeken ervaar godErvaar God

Door de kracht van zijn Woord

Bestel dit boek!

Verlang je naar meer van God? Dan heb ik goed nieuws voor je: God wil niets liever dan jou veel meer geven! Meer van zijn liefde, meer van zijn vreugde, meer van zijn kracht, meer van zijn rust…

Om God blijvend te ervaren en te genieten van zijn overweldigende goedheid, moet er wel iets bij jou veranderen: je denken. Want zonder dat je het beseft, staat jouw denken als een muur tussen jou en Gods gevende handen in.

Dit boekje laat zien hoe die muur een wijd geopende deur kan worden. Een deur waardoor God veel meer je leven kan binnenwandelen, gevolgd door al zijn wonderlijke zegeningen. Hij wil ze jou heel graag geven. Omdat je zijn zeer geliefde kind bent. Hij geeft veel meer dan je denkt! Wil jij het ontvangen?

 Reacties van lezers: 

“Een ware medicijn voor mijn huidige moeilijke situatie.”

“Nou, het heeft mijn leven veranderd. Vooral door uw boekje heb ik geleerd dat Hij mij liefheeft. Ik ben nu vrij.”

“Dit boekje is echt een medicijn voor elk mens. Mijn moeder heeft het helemaal stuk gelezen en daardoor heel veel rust en vrede gekregen.”

“Dat kleine boekje heeft me al zoveel diensten bewezen. Hoe bruikbaar, hoe waardevol.”

blauwe-lijn

christelijke boeken gods hart

Gods hart voor jou

Woorden en beelden die Gods passie voor jou laten zien

Bestel dit boek!

Dit is niet zomaar een boek. Dit zijn woorden vanuit het hart van God. Woorden waarin Hij je een blik gunt in zijn diepe gevoelens van liefde en waardering voor jou. Hij is niet tegen je, maar wil jou tot bloei zien komen in zijn liefde en licht. Hij heeft een geweldige toekomst voor je, en een plan met je leven dat je stoutste verwachtingen overtreft.

Als jij Gods uitingen van liefde in je hart toelaat, zal dat je leven diepgaand veranderen.

Hij houdt van je, en is op zoek naar je. Al ken jij Hem misschien nog niet, Hij wil je verbazen door zijn intense liefde voor jou. Ontdek het doel van je leven en laat Gods woorden van ontferming diep in je hart doordringen. Zij zullen genezing, hoop en vreugde brengen. En nog veel meer goeds!

Dit is geen boek over een religie. Het is een christelijk boek over je Maker die jou liefheeft. Hij kent jou beter dan dat jij jezelf kent. Hij wil je optillen naar wondermooie hoogten.

Enkele pagina’s uit dit wondermooie boekje:

paginas

blauwe-lijn

christelijke boeken meer liefde god

Meer liefde dan je denkt

Gods liefde voor jou is verbazingwekkend veel groter dan je ooit hebt durven dromen

Bestel dit boek!

Kan God spreken? Natuurlijk! De Bijbel zegt immers: ‘als iemand het woord voert, laat God het dan zijn die door hem heen spreekt.’ (1 Petrus 4:11)

In dit boek hoor je God spreken, over zijn onvoorstelbaar grote liefde voor jou. Het ontdekken van de oneindige liefde van God is het belangrijkste wat er is in ons leven. Het ontbreken van Gods liefde is de oorzaak van de meeste problemen die de mens kent.

Als we diep doordrenkt worden met de liefde van onze hemelse Vader, dan verandert letterlijk alles: onze gedachten, gevoelens, gedragingen… Het is de sleutel voor ons leven!

Lees de woorden die God zelf spreekt, om je een ervaring van zijn eeuwige liefde te geven.

 Reacties van lezers: 

“Ik vond het boek prachtig, het heeft me diep geraakt en mijn denken vernieuwd.”

“Dit boek is een geweldige inspiratie om verder te gaan met God.”

“Ik heb het boek gelezen en het raakt je heel diep.”

“Vond mooi en erg bemoedigend!”

“Gewoonweg prachtig, als iedereen het maar eens leest haal je er heel veel steun uit.”

“Je weet gewoon dat dit Gods woorden zijn die tot je hart spreken!”

“Ik vond het boek geweldig! Het heeft mij geraakt en diep ontroerd!”

blauwe-lijn


christelijke boeken evolutietheorie david sorensen

Er klopt NIKS van!

Onthutsende onthullingen over de evolutietheorie

Bestel dit boek!

Dit is een fris, pittig en toegankelijk boek over de onhoudbaarheid van de evolutietheorie. Een aanrader voor iedereen die niet alles als zoete koek wil slikken.

Extra: 16 pagina’s met schitterende natuurfoto’s, bovenop ruim tweehonderd illustraties.

Dit boek is ontstaan uit een vurig verlangen om anderen de echte feiten over de oorsprong van het leven te laten zien. De auteur deed jarenlang onderzoek naar de ware feiten van de evolutietheorie en kwam tot een aantal onthutsende ontdekkingen. Hij onthult ze in dit levensveranderende boek!

Wil je de waarheid ontdekken over je oorsprong? Wil je weten wat het doel van je leven is? Lees dan dit boek!

Het zal je leven veranderen, door je te laten zien dat evolutie een achterhaalde theorie is. Ook zal het boek je helpen beseffen hoe waardevol je bent als mens. Je bent namelijk niet zomaar het product van blind toeval. Je bent gemaakt door Iemand, die jou als hoogste schepping op aarde heeft gezet en die jou enorm kostbaar acht.

Dit boek is niet saai of theoretisch, zoals veel boeken over dit onderwerp. Het is vlot leesbaar geschreven. Duidelijk en pakkend. Bovendien ziet het er nog eens heel mooi uit, met tweehonderd prachtige foto’s.

Ideaal voor jong en oud, leek of specialist. Zeer geschikt voor op school. Ook perfect om cadeau te doen!

Enkele pagina’s uit dit prachtige boek:

boek evolutie

blauwe-lijn

christelijke boeken zoveel liefde god

Zoveel hou Ik nou van jou

Woorden die uit het hart van God komen

Bestel dit boek!

God laat zijn stem horen in deze wereld. Zeker in deze tijd. Hij is intens betrokken bij ons leven. Hij zoekt ons op en wil ons leiden naar vrede en geluk, omdat we zijn kinderen zijn. Het grootste bewijs van zijn overweldigende liefde is de gruwelijke marteldood van zijn Zoon Jezus Christus, aan het kruis. Hij stierf als een offerlam, voor onze fouten. Zo wil God ons verlossen van het kwaad en ons in zijn armen van liefde brengen.

God houdt niet op zijn liefde aan ons te bewijzen. Hij doet dat bijvoorbeeld door mensen te inspireren om namens Hem te spreken met woorden van troost, bemoediging en liefdevolle vermaning. Hij spreekt ook door dit christelijk boek van David Sörensen en zegt: ‘Zoveel hou Ik nou van jou!’

Woorden uit het hart van God, die jouw hart voorgoed kunnen veranderen, door zijn geweldige goedheid en trouw.

Enkele pagina’s uit dit prachtige boek:

paginas zoveel

blauwe-lijn

Veel meer christelijke boeken

Verlang je naar veel meer christelijke boeken? Bezoek dan onze online christelijke boekhandel

In onze OnlineChristelijkeBoekhandel.nl vind je de allerbeste christelijke boeken. De ideale plek om goed bijbels onderwijs te vinden dat je helpt om geestelijk te groeien.

Bezoek nu onze christelijke boekhandel >>

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Pin It on Pinterest

Share This