Christelijke kaarten

christelijke kaarten

Christelijke kaarten met bemoediging en bijbelteksten, voor elke gelegenheid.

Christelijke kaarten versturen met tekst en bijbeltekst, voor alle gelegenheden. Hier vind je bijzonder mooie, bemoedigende en inspirerende christelijke kaarten voor huwelijk, geboorte, doop, ziekte en andere bijzondere momenten.

christelijke kaarten versturen gelegenheid

Klik hier om alle christelijke kaarten te bekijken

Christelijke kaarten van David Sorensen

De christelijke kaarten van David Sorensen zijn de afgelopen jaren een begrip geworden in christelijk Nederland en Belgie. Deze christelijke kaarten zijn stijlvol en van de hoogste kwaliteit, geschikt voor elke leeftijd. Er zitten ook grappige wenskaarten bij voor kinderen en jongeren. Op deze pagina zie je slechts een kleine selectie van Davids christelijke kaarten. We hebben er echter veel meer, wel veertig verschillende kaarten, voor elke gelegenheid. christelijke kaarten

christelijke kaarten Klik hier om alle christelijke kaarten te bekijken

Christelijke kaarten kunnen iemands leven veranderen, omdat ze op een kritiek moment een lichtstraal van Gods liefde brengen. We hebben getuigenissen ontvangen van mensen die dankzij een christelijke kaart nieuwe hoop, moed en geloof kregen.

God kan iemands leven letterlijk veranderen door christelijke kaarten.

Een bemoedigende wenskaart een wapen in Gods handen zijn, om mensen diep in hun hart te raken. Als je christelijke kaarten zo ziet, besef je dat er veel meer mee gebeurt, dan zomaar even een leuk kaartje sturen. Het brengt Gods licht soms veel meer dan je beseft.

christelijke kaarten kinderen

Christelijke kaarten voor kinderen

Onze christelijke kaarten voor kinderen zijn bijzonder geliefd en brengen bij iedereen een glimlach op het gezicht. Elk kind houdt van dieren, zeker als ze schattig en grappig afgebeeld zijn, zoals bij deze kaarten. Je kunt ze gebruiken voor verjaardagen, speciale gelegenheden, in de kerk, school, diploma’s, enz.

Klik hier om alle christelijke kaarten te bekijken

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Pin It on Pinterest

Share This