WONDEREN

Doet God nog wonderen, vandaag? In de Bijbel lezen we dat God gekenmerkt werd door zijn krachtig ingrijpen in de levens van mensen, om hen zijn liefde en verlossing te schenken. Ook vandaag doet God wonderen. Mensen worden genezen van ongeneeslijke ziektes, doden worden opgewekt, gebeden worden beantwoord en er komt hulp in onmogelijke situaties. Over de hele wereld zijn er getuigenissen van mensen die ervaringen hebben met engelen of die een visioen zagen van Jezus Christus. Wonderen zijn nog steeds een kenmerk van Gods wonderbaar handelen in de levens van mensen. Kijk naar de vele video’s, en ontdek zelf hoe machtig God aan het werk is op aarde. En besef dat Hij ook jou wil gebruiken, om zijn liefde aan mensen door te geven.

dove man geneest

Dove man wordt genezen door Jezus

Een dove man wordt genezen door Jezus Christus en getuigt van dit bijzondere wonder.

Lees meer...
magie jezus

Magie of Jezus?

Als we de focus leggen op het bovennatuurlijke en onszelf zien als ‘superhelden’, dan komen we in het gebied van MAGIE EN TOVERIJ.

Lees meer...
wonderen genezing

God doet wonderen

Doorheen de Bijbel lezen we dat God wonderen doet. Hij geneest mensen van ongeneeslijke ziekten, wekt mensen op uit de dood en geeft uitkomst in onmogelijke situaties. Doet God ook nog wonderen in onze

Lees meer...
lee stoneking united nations

Man staat op uit de dood en getuigt voor de VN

Lee Stoneking getuigt voor wereldleiders van de Verenigde Naties hoe Jezus Christus hem opwekte uit de dood.

Lees meer...
god wonderen video

God doet wonderen, ook voor jou!

In deze video moedigt David Sorensen je aan om God te ontdekken als degene die betrokken is bij jou, je liefheeft en wonderen wil doen voor jou.

Lees meer...
getuigenissen christenen

Getuigenissen

Getuigenissen van christenen die genezen, bevrijd of bemoedigd zijn door de aanraking van Jezus Christus.

Lees meer...
gebedsgenezing

Gebedsgenezing

Is gebedsgenezing betrouwbaar of is het boerenbedrog? Wat zegt de Bijbel over gebedsgenezing? Doet God vandaag nog wonderen van genezing?

Lees meer...
jan zijlstra

Grote wonderen bij Jan Zijlstra

Jan Zijlstra is een evangelist die al tientallen jaren ervaring heeft met de God die wonderen doet. Hij heeft duizenden mensen zien genezen door gebed.

Lees meer...
doden opwekken

Doden opwekken

Doden opwekken, is dat mogelijk? De Bijbel vermeldt veel voorbeelden van doden die werden opgewekt door gebed. Wekt God vandaag ook nog doden op?

Lees meer...
eddie james worship

Eddie James hoort liederen uit de hemel

Eddie James hoorde op achtjarige leeftijd Gods hoorbare stem: ‘Jij zult het evangelie verkondigen doorheen muziek en de wereld rondgaan.’

Lees meer...
1 2

Pin It on Pinterest