God doet wonderen

wonderen genezing

Doorheen de Bijbel lezen we dat God wonderen doet. Hij geneest mensen van ongeneeslijke ziekten, wekt mensen op uit de dood en geeft uitkomst in onmogelijke situaties.

Doet God ook nog wonderen in onze tijd? Jazeker, meer dan ooit. Over de hele wereld ervaren miljoenen mensen de wonderen die God doet. Ze zijn een onweerlegbaar bewijs voor het bestaan van God en laten zien dat God vol liefde actief is op aarde, om mensen te helpen. Hieronder vind je diverse voorbeelden van wonderen die God heeft gedaan, zowel in eigen land, als wereldwijd. Neem de tijd om rustig te kijken naar deze getuigenissen en deel ze met je vrienden.

Het wonder van Wil

Hieronder kun je het getuigenis zien van Wil Scholte, die leed aan fybromialgie en ondraaglijke pijnen had. Soms kon ze dagenlang niets doen, lopen was erg moeilijk, ze had veel pijn en weinig energie. Ze was op bezoek bij ons en we baden voor haar. Jezus Christus raakte haar aan en genas haar volkomen! Later belde Wil me op en zei aan de telefoon:

“Ik weet niet wat me overkomt. Wat is dit genieten!! Ik kan alles weer, ik heb een nieuw leven.”

Wonderen bij Jan Zijlstra

Kenmerkend aan Jezus Christus was dat Hij altijd alle zieken genas die bij Hem kwamen. Mensen uit het hele land brachten hun zieken bij Hem – duizenden tegelijk – en Hij genas hen allemaal. Meer hierover kun je lezen in het titel over gebedsgenezing. Ook vandaag worden mensen over de hele wereld genezen door Jezus Christus. Hieronder zie je enkele voorbeelden van wonderen die gebeurd zijn in de genezingsdiensten van evangelist Jan Zijlstra.

Meisje geneest van blind oog en doof oor

Zestien jaar lang was Jacolien volkomen blind aan een oog en doof in een oor. In deze genezingsdienst raakt God haar aan en zowel haar oog als oor worden volkomen genezen. Dit soort wonderen zijn heel vaak gebeurd in de christelijke samenkomsten van evangelist Jan Zijlstra. Bekijk de video en zie hoe God nog steeds mensen geneest! 

Janneke geneest van dystrofie

Janneke leed zeventien jaar lang aan ernstige dystrofie en was hierdoor aan bed gekluisterd. Tot ze naar een christelijke genezingsdienst ging, met evangelist Jan Zijlstra. Jezus raakte haar geweldig aan en genas haar in een klap. Haar genezing was zo dramatisch, dat het vermeld werd in diverse kranten en op televisie. Bekijk hieronder haar getuigenis. 

Carly krijgt nieuwe darmen

Carly had geen dikke darmen meer en zelfs haar anus was volkomen kapot gemaakt door vele operaties. Ze was zelfs te zwak om te lopen. Jezus Christus raakte haar aan, en ze kreeg op miraculeuze wijze compleet nieuwe darmen! God genas haar volkomen. Lees haar volledige getuigenis op de pagina over evangelist Jan Zijlstra. Of bekijk onderstaande video.

Wonderen op straat

Over de hele wereld zijn er christenen die de straat op gaan, om te bidden voor mensen die genezing nodig hebben. Hieronder zie je enkele van de duizenden filmpjes die circuleren op internet.

Gebroken rug geneest

Hier zie je hoe een man met een ernstig beschadigde rug tot zijn eigen stomme verbazing ineens genezen wordt, nadat christenen voor hem gebeden hebben. Dit gebeurt over de hele wereld, bij duizenden christenen uit ale culturen!

Kapotte hand geneest

Dit filmpje laat een jongeman zien die een kapotte hand had. Hij is in tranen nadat Jezus op slag zijn hand geneest…

Meisje verbaasd na genezing

Een bekende straatevangelist is Todd White, die zelf jarenlang op straat leefde als drugsverslaafde. Hij ontmoette Jezus Christus, werd compleet getransformeerd en brengt sindsdien de levensveranderend liefde van Jezus overal waar hij kan. Hieronder zie je een van de vele filmpjes die circuleren van Todd White, waar je ziet hoe hij eenvoudig bidt voor iemand, die tot haar eigen verbazing ineens verlost is van haar pijn en zich weer normaal kan bewegen.

Genezingen op straat in Las Vegas

In dit filmpje zie je Todd White bidden voor mensen in Las Vegas. Zie met je eigen ogen hoe de kracht van Jezus Christus door hem heen werkt en mensen aanraakt…


Artsen bevestigen wonderen van genezing

christian doctors

Om aan te tonen dat God inderdaad wonderen doet, werd een wereldwijd netwerk van bekwame artsen opgezet, genaamd ‘World Christian Doctors Network‘. Deze artsen hebben honderden gevallen van wonderbare genezing bestudeerd en tonen met hun onderzoek aan dat deze patiënten inderdaad genezen werden op bovennatuurlijke wijze. Op hun website kun je deze onderzoeken bekijken, en met eigen ogen zien dat de medische wetenschap onomstotelijk bewijst dat God vandaag mensen geneest.

Deze artsen bevestigen de wondermooie realiteit, dat God inderdaad mensen geneest!


Wonderen op straat, in jouw land!

Ook in Nederland en Belgie gebeuren veel wonderen door gebed, gewoon op straat. Dit zijn enkele voorbeelden… Wil je informatie over het bidden op straat in eigen land, contacteer dan Ronald Plat en Ferry van der Marel.


Wonderen gedocumenteerd door de media

The Christian Broadcasting Network is een grote nieuwszender in Amerika, die documentaires produceert over opmerkelijke wonderen. Hieronder kun je diverse reconstructies bekijken van zeer indrukwekkende wonderen, die bevestigd werd door artsen.

Vrouw geneest van ernstige verlamming…

Een wonderlijke genezing…

Een man met veel twijfels geneest toch…

De dood overwonnen…


Een reformatie van wonderen

Torben Sondergaard is een apostel uit Denemarken die over de hele wereld christenen aanmoedigt om op straat te bidden voor mensen. Dit zijn diverse filmpjes met getuigenissen… Je kunt in contact komen met Torben via zijn website The Last Reformation. Bekijk ook de indrukwekkende film The Last Reformation, die je aanmoedigt om zelf ook een kanaal van Gods genezende kracht te worden.

Wonderen in Amerika

Wonderen in New York

Wonderen in Denemarken


Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Pin It on Pinterest

Share This