Man staat op uit de dood en getuigt voor de VN

lee stoneking united nations

Lee Stoneking getuigt voor wereldleiders van de Verenigde Naties hoe Jezus Christus hem opwekte uit de dood.

Stoneking was overleden aan een zware hartaanval, op de luchthaven van Sydney te Australie. Tot tienmaal toe werd er gepoogd hem te reanimeren met de defribilator. In Amerika stoppen artsen reeds na drie elektrische schokken, in Australie geeft men normaal gezien maximaal vier schokken. Stoneking kreeg maar liefst tien schokbehandelingen.

Het bloed in zijn ledematen begon al te stollen. Hij was slechts nog een lijk.

De artsen hadden de papieren die zijn dood bevestigen al klaar en Lee werd afgevoerd naar het ziekenhuis, met de verklaring dat hij dood was bij aankomst. Terwijl hij in de ambulance lag als niets meer dan een lijk van een mens die al drie kwartier dood was, gebeurde er iets wonderlijks…

Lee Stoneking geeft zijn getuigenis voor vele wereldleiders, in een zitting van de Verenigde Naties.

Deel dit aub. De mensheid mag eindelijk ontdekken dat God echt is, ons liefheeft en ons wil verlossen uit de dodelijke macht van het kwaad dat ons wil vernietigen. God geeft ons liefde, leven, vrijheid en vreugde.

Om meer wonderen te zien, ga naar de rubriek WONDEREN

Om zelf ons verlossing te ervaren, ga je naar JEZUS CHRISTUS.

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Pin It on Pinterest

Share This