Het ultieme bewijs dat God bestaat

bewijs god bestaat

We hoeven er niet veel woorden aan vuil te maken. Het bewijs is overweldigend. Het enige wat we moeten doen is eerlijk zijn. En ons gezond verstand gebruiken…

De natuur is een wonder, dat door geen woorden beschreven kan worden. Het is te mooi voor woorden. Te groots. Te majestueus. Te rijk. Te verrassend. De natuur is geen toeval. Het is geen product van willekeurige ongelukjes, zoals sommigen proberen te beweren. Niemand is in staat deze mate van schoonheid en verbijsterend technisch vernuft na te maken. Zelfs niet met al onze kennis en technologie. Alle wetenschappers, ingenieurs, uitvinders, professoren, ontwerpers, monteurs en knutselaars ter wereld bij elkaar, zijn nog niet eens in staat een enkele levende cel te produceren. Laat staan dat ze een cel kunnen maken die zichzelf kan reproduceren, groeit, zichzelf voedt, zich beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, met andere cellen communiceert, en zoveel meer.

Wauw! Een simpele cel…. en wist je dat er honderden MILJARDEN cellen in jouw lichaam zitten? Elk een volmaakt meesterwerk.

nature-images-prints-mandarin-duck

De natuur is een wonder zonder weerga

Wij zijn in staat om dode machines te produceren, zoals auto’s en mobiele telefoons. Maar ze leven niet, groeien niet, vermenigvuldigen zichzelf niet, enz. Toch is er onvoorstelbaar veel kennis, vernuft, techniek, informatie en ervaring voor nodig… om onze gebrekkige machines te maken… die letterlijk in het niets vallen, vergeleken bij de duizelingwekkende complexiteit die we zien in de natuur.

Als we eerlijk zijn – en ja – daar ligt het hele probleem en uitdaging, de worsteling van elk mens, groot of klein, rijk en arm – als we eerlijk durven zijn…. dan weten we allemaal heel erg goed dat de natuur geschapen is door een onbeschrijflijk machtige Schepper. Een ingenieur die onze beste uitvinders beschaamd laat staan, een wiskundige die Hawkins oneindig ver achter zich laat, een kunstenaar bij wie Van Gogh een prutser lijkt. De Maker van de natuur is veel te groot voor ons voorstellingsvermogen.

landscape-images-canvas-prints-sunset-meadow-tree

De natuur is het ultieme bewijs dat God bestaat.

De techniek die zo duizelingwekkend is. De insecten die verbluffend vernuftige robbetjes zijn. De bloemen die zo mooi en kunstzinnig zijn dat ze de kunstenaars van de mensheid altijd weer inspireren. We hebben geen dikke boeken vol uitleg nodig om dit te zien. Alleen de moed om eerijk te zijn. En als je gehersenspoeld bent door de dikke boeken vol woorden die je wijsmaken dat de wonderbare grootsheid van de natuur door stom toeval ontstaan is, genaamd de evolutietheorie, dan zal dit heldere artikel je wijd de ogen openen, voor de waanzin van de meest absurde theorie die de mensheid ooit in zijn koker heeft bekokstoofd.

Schitterende natuurfoto’s

Hieronder kun je enkele van mijn eigen natuurfoto’s bewonderen. Beelden die slechts een glimp laten zien van de mateloze majesteit, oogverblindend schoonheid en ongekende wijsheid die onze grote od zo kenmerkt. Het zijn zij die bereid zijn klein te worden, die de grootsheid kunnen zien.

Geniet van deze natuurfoto’s en deel ze met anderen. Je kunt elke foto kopen als schitterende poster of canvas. Zo breng je een stukje van het paradijs in je huis.

nature-images-prints-bird-winter nature-images-prints-butterfly-blue nature-images-prints-doe-calf nature-images-prints-goose-wings-open-sky nature-images-prints-mandarin-duck nature-images-prints-red-deer-silhouet-antlers nature-images-prints-seagull-open-wings nature-images-prints-squirl nature-images-prints-swan-sunset nature-images-prints-white-doves-kissing nature-images-prints-wild-horse-foal-flowersflower-images-abstract-art-closeup

 

flower-images-daisy-grass

 

flower-images-dewdrops-daisy

 

flower-images-pink-anemone-closeup

 

flower-images-pink-ballerina

 

flower-images-purple-blue-yellow

 

flower-images-red-poppy-colors

 

flower-images-wood-anemone-waterdrops

 

landscape-images-canvas-prints-bright-yellow-flowers-tree landscape-images-canvas-prints-forest-spring-green-leaves landscape-images-canvas-prints-forest-sunbeams-bokeh landscape-images-canvas-prints-green-grass-blue-sky-sun nature-pictures-landscape-yellow-field-flowers-sun-blue-sky

 

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Pin It on Pinterest

Share This