Wil je God intens ervaren?

Schrijf je in en ervaar Gods liefde voor jou

Dan ontvang je wondermooie woorden uit het hart van God, speciaal voor jou. Deze woorden helpen je om de liefde van God heel intens te ervaren. God heeft je vurig lief en wil je vullen met zijn warme liefde, die de basis is voor een gelukkig en voldaan leven.

line

experience god peopleWat zeggen de lezers?

‘Wow, wat een liefde, wat een warmte, wat een geschenk.’

‘Ik voel me zo overweldigd en blij, als ik ONTDEK GOD lees.’

‘Woorden kunnen op geen enkele wijze de gevoelens beschrijven, die ik heb als ik je emails lees.’

‘Ik ben echt aangeraakt door deze woorden. Ze hebben mijn hele leven veranderd.’ 

‘Vele malen heeft God mijn gebeden beantwoord, door de mail die je me stuurt.’

‘Dit heeft me uit bezorgdheid en wanhoop gehaald.’ 

‘Ik heb echt geen woorden om mijn dankbaarheid uit te drukken.’ 

‘Uw bemoedigingen zijn vol van levenskracht.’

line

experience god nature

Ervaar Gods majesteit

Naast verbazend mooie woorden uit het hart van God, ontvang je bemoedigend bijbels onderwijs dat je helpt de goedheid en zegen van God te ervaren in je leven, adembenemende natuurfoto’s die je Gods majesteit en grootheid laten zien, getuigenissen van geweldige wonderen die God wereldwijd doet, de allermooiste bijbelteksten, en veel meer.

duimGeen risico

Je kunt altijd uitschrijven met een enkele klik, dus je riskeert niets. En uiteraard wordt je info niet gedeeld met anderen. Het is bovendien gratis en zonder enige verplichtingen. Schrijf je nu in en ervaar de rijke zegen en goedheid van God.

God houdt intens veel van je en wil je overspoelen met zijn goedheid.

Aarzel dus niet en vul je voornaam en mailadres in. God zal je verbazen!

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Pin It on Pinterest

Share This