Online preken over seks

online preken seks

Neem even rustig de tijd om te luisteren naar deze online preken, die laten zien wat de Bijbel zegt over relaties en seks. We hebben veel reacties gekregen van mensen die geweldig geholpen werden door deze preken te beluisteren. Neem er dus even de tijd voor en geniet ervan. Laat de Geest van God tot je hart spreken.

God heeft een levenspartner voor jou

God heeft een bijzonder plan met je leven, zelfs al besef je dat misschien nog niet. Satan is vaak veel meer op de hoogte van Gods plan met jou, dan jijzelf. Hij ziet Gods hand op je. Om ten volle in Gods plan en rijke zegen te wandelen, is het belangrijk dat je met de juiste partner trouwt. Satan weet dat en zal altijd proberen mensen die een roeping hebben, in verkeerde relaties te brengen, zodat ze niet in Gods volle zegen kunnen wandelen.

Als je met de verkeerde persoon trouwt, kan dat veel van Gods wil tegenhouden.

Daarom is het belangrijk dat je leert wat de kenmerken zijn van een verkeerde partnerkeuze. Hoe weet je of je in de wil van God bent voor je partner? Hoe herken je Gods waarschuwingssignalen? Hoe kun je vrij worden van verkeerde relaties?

Leer het in deze online preek. Luister en geef het door aan anderen![symple_divider style=”fadeout” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

Reine relaties als sleutel voor een gelukkig leven

Wat doe je als je beseft dat je in een relatie zit die niet zuiver is en die dus niet Gods wil is? Welke stappen moet je zetten om echt vrij te worden en te genezen? Welke trucs gebruikt satan om mensen van hun levenspartner af te houden? Hoe kan satan je ongemerkt in verkeerde contacten brengen die je emotioneel binden aan iemand die niet je door God gekozen levenspartner is?

Luister naar deze adviezen om zuiver te zijn en om te worden klaargemaakt voor de persoon die God voor je heeft uitgekozen.

Genezing van je seksualiteit

Een aangrijpende online preek, die werd ingesproken onder inspiratie van de Geest van God, die je wil bevrijden en herstellen in je seksualiteit. God heeft je gemaakt als een seksueel wezen, met als diepste behoefte liefde, intimiteit, vriendschap en geborgenheid. Omdat God je zo gevoelig heeft gemaakt, is het plan van satan om je juist op dit gebied te binden aan verkeerde liefde en verkeerd genot, om je zo af te houden van het geluk dat God voor je heeft.

In deze boodschap hoor je de Geest van God spreken over het verlangen van je hemelse Vader en je verlosser, Jezus Christus, om je te verlossen en tot volkomen herstel te brengen.

Luister met een open hart naar de stem van God en geef dit aub door aan anderen.

Meer preken downloaden en online beluisteren

Op deze website vind je mog veel meer online preken, over tal van christelijke onderwerpen, levensvragen en worstelingen die veel christenen hebben. Je kunt deze preken gratis beluisteren en downloaden.

Ga naar onze pagina met online preken >

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Pin It on Pinterest

Share This