EVOLUTIETHEORIE

Op alle mogelijke manieren probeert men je ervan te overtuigen dat de evolutietheorie bewezen is en dat jij en ik en de hele wereld door puur toeval tot stand zijn gekomen. Men beweert dat ‘de wetenschap’ dat onomstotelijk bewezen heeft. De waarheid is echter dat er geen enkele sluitend bewijs is voor evolutie en dat deze theorie op niets anders berust dan hypothesen en veronderstellingen. Men probeert een bewijzen voor te vinden, maar tot nu toe heeft geen enkele evolutionist een waarachtig bewijs voor evolutie kunnen aantonen. In deze categorie vind je diverse artikelen die je laten zien waarom de evolutietheorie niet bewezen is. Sterker nog: je zult ontdekken waarom de evolutietheorie in feite tegen de wetenschap indruist..

mutaties evolutietheorie bewijzen

Mutaties geen bewijs voor evolutie

Volgens de evolutietheorie zijn alle levende organismen op aarde ontstaan door mutaties. Is dat zo? Of bewijzen mutaties juist het tegendeel?

Lees meer...
evolutie mens

De evolutie van de mens

De evolutie van de mens is een vaststaand feit, zegt men. Maar is dat wel echt zo? Durf je de feiten over de evolutie van de mens onder ogen te zien?

Lees meer...
bewijs evolutietheorie darwin

De evolutietheorie is niet bewezen

Het is niet waar dat evolutie bewezen is. Er zijn zelfs steeds meer geleerden die zich hartgrondig afkeren van de evolutieleer.

Lees meer...
evolutietheorie natuurlijke selectie

Natuurlijke selectie

Is het waar dat natuurlijke selectie in staat is om een vis te laten veranderen in een vogel of een hoopje stof in een mens?

Lees meer...

Pin It on Pinterest