Waarom deze christelijke site?

Zon schijnt door groene bladeren

Je vraagt je misschien af waarom iemand in deze tijd zich met hart en ziel inzet om een schitterende christelijke site te bouwen. Kun je je tijd niet beter gebruiken? Bijvoorbeeld door hard te werken om veel geld te verdienen of zo?

Ik maak deze christelijke site omdat ik je wil helpen ontdekken dat het leven oneindig veel MEER is dan je denkt. Jij bent het waard om dat leven te ontdekken en er uitgebreid van te genieten. God is leven. Echt leven. Zonder God ken je dat echte leven eigenlijk niet. Dan BESTA je alleen maar. In geestelijke zin ben je dan zelfs dood.

Het woord ‘dood’ betekent namelijk ‘scheiding’. Dood zijn betekent dat je gescheiden bent van het leven. Als je geestelijk dood bent, dan leeft je lichaam wel, je hersenen functioneren wel, uiterlijk kun je super actief zijn, zoals de meeste mensen. Maar innerlijk leef je niet. Geestelijk ben je gescheiden van God, die de bron van het eeuwige, onvergankelijke leven is.

Alleen God geeft ons het echte leven waarvoor we bedoeld zijn. Daarom heet deze christelijke site ook Real Life.

Zonder God besta je alleen maar. Zoals een dier ook gewoon bestaat. Je leeft volgens bepaalde stramienen en je denken wordt grotendeels gestuurd door je omgeving (media, school, familie, vrienden). Maar als je God kent, ontdek je de reden van je bestaan. Dan verandert je bestaan in overvloedig leven, in eenheid met Hem die de gever van leven, liefde, vreugde, rust en vrijheid is.

Dan ontdek je ook dat God een bijzonder plan heeft met je leven. Dan krijgt je hele leven veel meer inhoud. Dan wordt je bestaan een leven met zin! Met een doel. Dat doel kan verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van het plan dat God met jou heeft. Maar een ding is zeker: als de almachtige God jouw leven bestuurt, is je leven veel meer dan zomaar eten, slapen, werken en jezelf vermaken. Hij zal je verbazen, steeds weer opnieuw, wat God is zo oneindig veel groter, mooier, liefdevoller dan wij beseffen.

Met God wordt je zinloze bestaan een overvloedig leven met een doel.

God opent je ogen voor waarheden die door de meesten ontkend worden. Hij verandert je denken en je gevoel. Je wordt een ander mens. Met juistere inzichten over het leven en met meer liefde voor jezelf, anderen en… God.

Het echte leven van God is echt de moeite waard. Ik meen het. Miljoenen mensen wereldwijd zullen dat van harte bevestigen. God houdt van je. Echt waar. Veel meer dan je voor mogelijk houdt. Hij wil bij je zijn. Hij heeft je niet geschapen om zonder Hem te leven. Dat is wel wat velen denken. Maar het is niet zo.

Hij is een realiteit. Veel echter dan men zegt. Vraag het Hem maar.

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Pin It on Pinterest

Share This