Films over Jezus

jezus film video projector

Bekijk hier geweldige films over Jezus Christus

Op deze pagina vind je diverse films over Jezus, die je online kunt bekijken of op DVD kunt bestellen.  Geniet ervan en geef het aub door aan anderen!

DE JEZUS FILM

Het verhaal van Jezus Christus, zoals het werkelijk gebeurde

De Jezus film is de meest bekeken film ter wereld en is al in 1.100 talen uitgebracht. Elke acht seconden is er ergens op aarde iemand die zijn of haar leven toewijdt aan Jezus Christus, na het bekijken van de Jezus film. Neem er rustig de tijd voor en ontdek het leven van Jezus Christus die gekomen is om ook jou te verlossen. Deel dit met al je vrienden!

jezus filmDe Jezus Film op DVD

‘HET VERHAAL VAN JEZUS zoals het werkelijk gebeurde’ Nederlands gesproken

bestelknop dvd

De teksten in de film volgen letterlijk het verhaal uit de bijbel zoals het in het Lukas evangelie staat en worden voorafgegaan door een introductie uit het eerste deel van de bijbel, het Oude Testament. De Jezus film is de meest bekeken film ter wereld en is al in 1.100 talen uitgebracht.[symple_divider style=”fadeout” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

The passion of the christ op dvd‘The Passion of the Christ’ op DVD

De laatste twaalf uren van het leven van Jezus Christus Nederlands ondertiteld

bestelknop dvd

Miljoenen mensen werden diep aangegrepen door het zien van de prijs die Jezus Christus heeft betaald, om de mensheid vrij te kopen uit de macht van de zonde. Deze film zal je niet onberoerd laten…[symple_divider style=”fadeout” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

Film: The Gospel of Matthew

Woord voor woord volgen we de wording van het evangelie van Mattheus en het leven van Christus. De online versie is in het engels. De Nederlandstalige versie is verkrijgbaar op DVD.

film matteusBestel ‘MATTEUS’ op DVD

Het evangelie van Matteus, woord voor woord Nederlands ondertiteld

bestelknop dvd

Oud geworden besluit Mattheus zijn ervaringen op te schrijven. Woord voor woord volgen we de wording van zijn evangelie en het leven van Christus. Deze film spreekt jong en oud aan, inspirerend en leerzaam.[symple_divider style=”fadeout” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

Video: That’s My King!

In deze engelstalige video is de wereldberoemde prediking over Jezus Christus verwerkt van Dr. Samuel Lockridge. Het is een vurige boodschap over de vele aspecten van wie Christus is. De vraag weergalmt als rode draad doorheen de boodschap: DO YOU KNOW HIM?

Video: The last day

Tekenfilm over een moordenaar en dief, die samen met Jezus Christus gekruisigd wordt.

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Laat een reactie achter

porn videos zegt

I was very pleased to find this web site. I need to to thank you for
your time due to this wonderful read!! I definitely liked every bit
of it and i also have you bookmarked to see new things in your
website.

Antwoord
Voeg je reactie toe

Pin It on Pinterest

Share This