Het levensgrote gevaar van Islam

Islam geweld

Ik hou van moslims. Het zijn kostbare mensen, net als iedereen. Als ik de kans heb hen liefde te tonen en te helpen, doe ik dat heel graag. Maar dat betekent niet dat we de islam de vrije hand moeten geven, om onze landen in te palmen.

De meeste moslims weten het niet eens zelf, maar hun godsdienst is de meest gevaarlijke religie ter wereld. Er staan meer dan TWEEHONDERD verzen in de Koran die moslims oproepen tot de ‘heilige oorlog’, om anderen te vermoorden, te martelen, vingers af te hakken, verkrachten, bestelen, bedriegen, enz. zodat Islam de complete macht krijgt over de hele aarde.

Islam is de meest bloeddorstige en gewelddadige leer die de mensheid ooit gekend heeft.

islam oorlog

Mohammed trok rond met zijn leger en slachtte iedereen af die zich niet tot de islam wilde keren. Hij heeft persoonlijk diverse mensen laten vermoorden.

Het ware gezicht van islam zie je niet door te kijken naar de brave moslims, die eigenlijk ongehoorzaam zijn aan de Koran. Het ware gezicht van de Islam zie je als je de Koran leest, als je kijkt naar het leven van Mohammed, als je ziet wat de IS doet, als je hoort wat de grote moslimleiders zeggen: ‘We zullen alle mensen tot slaven maken, ze zijn onze oorlogsbuit’.

Het is dan ook niet liefdeloos om een volk of land te beschermen tegen de toestroom van moslims die ons land bezaaien met moskeeën, en weigeren zich aan te passen aan onze cultuur.

Het is de hoogste tijd dat er gezond verstand komt en dat er regeringsleiders opstaan tegen wat de moslimleiders noemen ‘DE VREDIGE INVASIE’. Ze erkennen OPENLIJK dat hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn, de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken.

Denk even na alsjeblieft: geen enkel islamitisch land wil vluchtelingen uit hun islamitische buurlanden opnemen. Ze eisen dat al deze moslims naar het westen gestuurd worden. Maar zelf sluiten ze hun deuren… Is dat niet vreemd? Ze willen dat moslims massaal de westerse wereld gaan bevolken, en als de aantallen groot vgeoeg zijn, staan ze op en nemen de macht over. Dat is het plan, volgens veel islamitische leiders die ik gehoord heb.

islam geweld moord

Je kunt er donder op zeggen dat – als puntje bij paaltje komt – de meeste moslims daarin mee zullen gaan. Ze zullen niet allemaal deelnemen aan het geweld, maar als hun godsdienst eens de macht grijpt in westerse landen, zullen al die brave moslims dat prima vinden. Het is nu eenmaal HUN godsdienst. Het is per slot van rekening HUN profeet.

Nogmaals: we hebben de moslims lief en als ik hen kan helpen, doe ik het. Ik ben er ook geweldig enthousiast over dat Jezus Christus in dromen en visioenen verschijnt aan duizenden moslims wereldwijd. Hij verlost hen uit de greep van de duisternis.

Maar ik zie Jezus Christus ook als de Koning van hemel en aarde ingrijpen, om paal en perk te stellen aan de opmars van de islam zelf. En dat is geen haat, het is JUIST liefde. Liefde die onschuldige mensen beschermt tegen de grootste gruwel en perversie die planeet aarde ooit geteisterd heeft.

Je vrouw en kinderen te grabbel gooien voor een stel krankzinnige, bezeten mannen die hen verkrachten, martelen en vermoorden, is geen naastenliefde. Dat is dwaasheid. Het is JUIST liefde om je volk te beschermen tegen de meest gruwelijke beweging die de mensheid ooit gekend heeft.

En als sommigen zeggen dat het christendom ook oorlogen heeft gevoerd in de vorm van de kruistochten, dan is het hoog tijd dat je dit weet: de enige motivatie van de kruistochten was de bloeddorst en gruwel van de Islam stoppen! Zonder de kruistochten was heel het westen al eeuwenlang islamitisch en moest jij – als je vrouwelijk bent – als klein meisje toestaan dat een oudere man je verkrachtte, omdat je als kind aan deze viezerik uitgehuwelijkt zou worden. Dat zou dan normaal zijn, overal in onze landen. Vrouwen zouden moeten rondlopen met boerkas en toestaan dat hun mannen hen bont en blauw slaan thuis. Het is te danken aan de kruistochten dat het westen grotendeels christelijk is gebleven en de Islam is gestopt in het oosten. Snap je dat?

Heb alsjeblieft een beetje meer kennis en zie wat er ECHT speelt.

Islam wil werkelijk werelddominantie, door geweld en haat. Er is geen respect voor de mens, geen respect voor de vrouw, geen respect voor kinderen. Jonge meisjes worden verkracht als ze acht of negen jaar zijn, als bruidjes voor vieze oude mannen. En dat is normaal. Moslim mannen wordt beloofd, als ze anderen vermoorden door een zelfmoord actie, dat ze een regiment maagden krijgen om voor eeuwig seks mee te hebben in het ‘paradijs’. Welke zieke geest bedenkt zoiets? Perversie als drijfveer voor massamoord. DAT IS ISLAM mensen. DAT is wat de Koran zegt. DAT is wat Mohammed profeteerde.

Wil je dat dit de norm wordt in ons land?

Ik hou van moslims. Maar het is hoog tijd dat die lieve brave moslims eens hun ogen openen voor welke godsdienst ze eigenlijk dienen, wat voor gruwelen hun profeet allemaal op zijn kerfstok heeft en welke oproepen er constant in de Koran staan.

Wee je gebeente als jouw lieve moslim-buren zouden besluiten de Koran te gaan lezen… en gehoorzamen… Wee je gebeente!

Denk dus alsjeblieft na. En als je moslim bent: denk na over welke macht je dient, als zijnde ‘god’. Het idee dat de Islam overeenkomsten heeft met het christendom is werkelijk gebaseerd op zeer ernstige onwetendheid. Je kunt geen demonen koppelen aan Jezus Christus. Jezus bereikt mensen door Zijn liefde, niet door hen te onthoofden.

Doe eens wat onderzoek naar de Koran en de heilige oorlog, en het leven van Mohammed. En kijk naar de IS. Dat is islam. En dat is wat een halt toegeroepen moet worden.

Ik dank God voor leiders die niet meedoen aan de stompzinnigheid die de ware aard van de islam ontkent in naam van ‘verdraagzaamheid en gelijkheid’. We hebben leiders nodig met gezond verstand die deze bedreiging zien voor wat het is en STOP zeggen.

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Pin It on Pinterest

Share This