Bekende Joodse rabbi doet schokkende onthullingen over Israel

joodse rabbi israel

 

Dit is een video van de bekende Joodse rabbi Yisroel Dovid Weiss, die aan de pers foto’s laat zien die niemand van ons ooit gezien heeft. Welke foto’s? Hou je vast… Hij laat foto’s zien van tienduizenden Joden die in vrede leefden in het oude Palestina, voor de invasie van het Israelische leger. Deze tienduizenden Joden weigerden mee te doen met de brutale, gewelddadige invasie. Ze hielden van hun Palestijnse buren en leefden al honderden jaren in vrede samen.

Wat gebeurde er met deze originele Joodse bevolking in Palestina? Ze werden geslagen en gevangengenomen door het Israelische leger.

De rabbi toont ook veel fotos van protestmarsen van telkens tienduizenden Joden, overal ter wereld, van Europa tot Amerika. Protesten van gelovige Joden die zich tot op vandaag verzetten tegen de militaire staat die zich geheel onterecht Israel noemt.

Durf alsjeblieft te luisteren naar wat deze rabbi zegt…. Durf het aub!

De rabbi zegt dat er nooit media aandacht wordt gegeven aan hun protesten – hoe groot ze ook zijn – omdat de media bang is voor het label ‘anti-semitisme’. Het is een vuile methode om verzet tegen onrechtvaardig geweld de kop in te drukken. Beschuldig iemand er gewoon van ‘anti-semitisch’ te zijn. Dan zwijgen ze wel. Maar er komt een einde aan. Net vandaag zag ik naast de video van deze rabbi een artikel op een Joodse website waar vermeld wordt dat…

…meer dan veertig Joodse organisaties verklaren dat het geen anti-semitisme is om je afkeuring te uiten jegens de ontelbare gruwelpraktijken van Israel.

Denk hier eens over na…. tientallen Joodse organisaties zijn het beu dat iedereen die kritiek heeft op Israel ‘anti-semitisch’ genoemd wordt. Ze pleiten voor het recht om op te staan tegen schendingen van de mensenrechten. Ze verdedigen het recht dat elk mens heeft om zich te verzetten tegen misdaden en geweld.

Bekijk de video en deel hem aub. Dit is de ware stem van de Joodse gemeenschap wereldwijd. 

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Pin It on Pinterest

Share This