Waarom haat de duisternis Donald Trump?

Donald Trump wordt meer dan wie ook ter wereld op een buitensporige wijze zwartgemaakt door de media. Waarom is dat?

Wat drijft de media – die nochtans bekend staat om haar perversie en oneerlijkheid – om deze man kost wat kost in de verdomhoek te zetten? In deze onthullende video laat David Sorensen zien welke geestelijke macht er schuil gaat achter de goddeloze media, die slechts als een doel heeft: jou wegduwen van God en perversie in de wereld vrij spel te geven.

Veel erkende christelijke profeten wereldwijd hebben Donald Trump voorspeld als de man die God zou gebruiken om zijn plan met Amerika terug op de rails te brengen. Trump is omringd door tientallen bekende christelijke leiders en wordt gedragen door gebed van miljoenen christenen.

Tegelijk spannen alle heksen van Amerika samen om Donald Trump te vervloeken. Er zijn twee werelden die tegenover elkaar staan…. Gods koninkrijk en de macht van duisternis.

Deze video helpt je inzicht krijgen in wie Trump echt is, en wat God over hem zegt, zodat je een standpunt kunt innemen in deze globale strijd tussen licht en duisternis.

Neem even de tijd om de hele video te bekijken voor je een oordeel velt. 

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Pin It on Pinterest

Share This