Fotografie

fotografie

Fotografie die de enorme grootheid van onze Maker laat zien

Fotografie geeft ons de mogelijkheid om nog meer onder de indruk te komen van de schoonheid van de natuur. Dankzij fotografie kunnen we inzoomen op de onvoorstelbare details en sfeer van de natuur. Fotografie is veel meer dan kijken door een apparaatje en afdrukken. Het geheim van fotografie is dat je met je hele hart inleeft en geniet met alles wat in je is. Als ik bijvoorbeeld kijk naar de natuur, dan word ik onbeschrijflijk blij en dan geniet ik met heel mijn wezen. Fotografie helpt me dan om iets van die blijdschap en het diepe ontzag over te brengen op anderen.

Ik wil je uitnodigen om te genieten van de vruchten van mijn fotografie, op deze pagina.

Ik post hier diverse soorten fotografie: macrofotografie, landschapsfotografie, dierenfotografie enzovoort. Mijn hoogste doel met het posten van mijn fotografie is je te laten zien hoe onvoorstelbaar mooi en machtig onze eeuwige en grote God is, die al deze wonderen van de natuur gemaakt heft. Niets of niemand kan hem ten volle beschrijven. Als we kijken naar de natuur, dan kunnen we iets zien van zijn ongelooflijk grote wijsheid, creativiteit en schoonheid.

Fotografie en eerbetoon

Fotografie van hoge kwaliteit kan ervoor zorgen dat mensen veel respect krijgen voor de fotograaf. Ik wil je echter aanmoedigen om de eer te geven aan Degene die ons gemaakt heeft en die de natuur aan ons gaf. Als fotograaf ben ik slechts getuige van zijn talloze meesterwerken. Het is natuurlijk absurd om een foto te maken van een meesterwerk van Van Gogh en vervolgens overal met de eer te gaan lopen, omdat ik zo’n mooie foto maakte van iemand anders zijn kunstwerk. Zo is het ook met de natuur. Er komt wel enige ervaring en eigen creativiteit bij kijken om goede natuurfoto’s te maken.

Maar uiteindelijk fotograferen we toch niets anders dan de verbluffende meesterwerken van de ultieme en eeuwige Kunstenaar, aan wie we het leven te danken hebben.

Hij is het ook die ons het geschenk van de fotografie gaf, want hij ontwierp onze geweldige hersenen, die ons het vermogen geven om te ontdekken en steeds vernuftigere techniek te ontwerpen. Zonder onze hersenen konden we nooit fotografie uitvinden. Alles is dus te danken aan hem, die de bron is van al het leven en al het goede.

Als je vragen hebt over deze grote Schepper, neem dan gerust de tijd even rond te neuzen op deze website.

En geniet met volle teugen van de fotografie, die je helpt om de heerlijke wonderen van de natuur te ontdekken.

Fotografie: Landschap

Fotografie van sfeervolle en uitgestrekte landschappen, om bij weg te dromen. Hiervoor zijn we bedoeld: om te leven ion de uitgestrektheid van de schitterende natuur, waar alles mogelijk is.

Fotografie: Macro & Insecten

Fotografie van de kleine wonderen, die we meestal over het hoofd zien. Dankzij macrofotografie kunnen we de talloze minuscule creaties zo groot zichtbaar maken als we willen. Het resultaat is vaak wondermooi en fascinerend.

Fotografie: Dieren

Fotografie van dieren onthult ons dat dieren veel meer gevoel en sociale omgang hebben dan we misschien dachten. Geniet van deze unieke foto’s van dieren en open je hart om ze meer lief te hebben dan ooit.

Fotografie: Vogels

Fotografie van vogels confronteert ons vroeg of laat met de onvermijdelijke conclusie dat deze verbluffende wonderen van techniek niets anders kunnen zijn dan knappe uitvindingen van een immens Ingenieur.

Fotografie: Bloemen

Fotografie van bloemen is puur genieten van de ontelbare kleuren, vormen en gieren die de rijke bloemenwereld ons aanbiedt. Veel rote kunstenaars hebben zich laten inspireren door de universele vormschoonheid die ze zagen bij bloemen. Het is haast ondenkbaar dat er nog iets mooiers kan bestaan.

Fotografie: Amfibie

Fotografie van kikkers en padden is ontzettend leuk. Als je oog in oog komt te staan met deze kleine beestjes, denk je onwillekeurig terug aan de tijd dat er dergelijke monsters op aarde hebben geleefd, alleen duizend maal groter.

Fotografie: Bomen & Planten

Fotografie van bomen en planten werkt verruimd voor je geest. Het is indrukwekkend om te zien een klein scheutje uitgroeit tot een majestueuze boom, die eeuwenlang blijft groeien en met zijn bladeren zuurstof geeft aan de atmosfeer waarin we leven.

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Heb je deze al gelezen?

20 jun, 2015

Fotografie: LANDSCHAP

Pin It on Pinterest

Share This