Fotografie: LANDSCHAP

fotografie landschappen

Fotografie van landschappen om in weg te dromen

We zijn niet bedoeld om te leven in de gevangenis van stenen gebouwen, waar nauwelijks leven te vinden is. God maakte ons om te leven in de heerlijke weidsheid van de natuur, waar alles bruist van het leven en waar onze geest alle ruimte vindt.

Fotografie van landschappen probeert iets van deze bevrijdende ruimte en overvloed van leven vast te leggen.

De geest van de mens is geschapen om te dromen, om grenzen te verleggen, mogelijkheden te scheppen, reizen af te leggen. De mens houdt van nature van de weidsheid van de natuur. Daarom is fotografie van landschappen de meest geliefde soort fotografie. Ik hoop dat je intens zult genieten van de landschapsfoto’s die je hier vindt. Ik reis nog niet veel en moet me helaas beperken tot de landschappen die ik vind in mijn directe omgeving. Later hoop ik veel exotischere landschappen te kunnen fotograferen, van de mooiste plekjes op aarde.

[envira-gallery id=”3880″]

Over de auteur David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

Volg mij op:

Heb je deze al gelezen?

19 jun, 2015

Fotografie

Pin It on Pinterest

Share This