🌎 HET PLAN 🌍 Wereldcontrole

controle wereld

.

D I S C L A I M E R :
Onderstaande informatie is afkomstig van verifieerbare bronnen, waaronder honderden artsen, ervaren deskundigen, oprechte politici en eerlijke journalisten. Dit is geen complot-theorie, maar controleerbare realiteit. Het doel van deze onthullingen is om te waarschuwen voor een ernstig gevaar dat onze samenleving bedreigt.

.

De laatste jaren zijn er duizenden Youtube en Facebook accounts verwijderd, die mensen informeerden over biologische voeding, natuurlijk weerstand opbouwen, gezonde levensstijl, enz. Veel van deze accounts waren van artsen, voedingsdeskundigen en life coaches. Hun doel was simpel: mensen leren op een natuurlijke wijze hun immuunsysteem te versterken en ziektes overwinnen. Sterke, gezonde, bewuste mensen oprichten (bron).

Een van ‘s werelds bekendste websites over gezond leven heet The Truth About Cancer. Deze onderlegde onderzoekers hebben miljoenen volgelingen op Twitter, die ze onderwijzen aangaande het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, waardoor veel ziektes voorkomen en genezen kunnen worden. Dankzij hun wetenschappelijk onderbouwde informatie werden reeds grote aantallen mensen genezen van kanker en tal van andere levensbedreigende kwalen.
.

Vorige week heeft Twitter – zonder opgave van reden – hun drie grote accounts verwijderd… Accounts met miljoenen volgers. Zomaar weg. (Bron)
.

Hun uitgebreide website TheTruthAboutCancer.com informeert tientallen miljoenen mensen wereldwijd over natuurlijke principes om sterk en gezond te zijn, zonder afhankelijk te worden van de farmaceutische industrie. Sinds enkele dagen staat deze levensreddende website onder een zeer zware DDoS aanval. Dat houdt in dat sterke externe computers proberen hun server te vernietigen.

computer aanval

Hun tweede website heet TheTruthAboutVaccins.com waarop ze – op basis van talloze getuigenissen van slachtoffers, ondersteund met bewijsmateriaal geleverd door vele medische experts – de mensheid inlichten over de gevaren van vaccinaties. Ze onthullen bijvoorbeeld dat vaccinaties miljoenen kinderen kreupel, gehandicapt en mentaal ziek hebben gemaakt. Ze zijn niet tegen vaccinaties, maar hekelen het gebrek aan veiligheidsonderzoek, waardoor zeer schadelijke vaccins op de markt komen, die letterlijk miljoen levens verwoesten. Hun website stond altijd op nummer 1 in Google vanwege de veelheid aan voorlichting van hoge kwaliteit. Sinds kort heeft Google hun website echter onvindbaar gemaakt. Als je op Google zoekt naar ‘The Truth About Vaccins’ is hun website in geen velden of wegen meer te bekennen. In plaats daarvan staat er nu op nummer 1 een oppervlakkige namaak-site die mensen klakkeloos aanmoedigt zich te laten vaccineren. Deze fake website draagt echter wel de naam ‘The Truth About Vaccines’ die gestolen werd van de originele website.

Een duidelijk geval van censuur van eerlijke informatie enerzijds en anderzijds het doelbewust eenzijdig informeren van de massa.

Een voorbeeld van gelijkaardige schending van het recht op vrije meningsuiting in Nederland is wat er gebeurde met Leef Bewust Lifestyle van de gezondheidsdeskundige Mike Verest. Samen met zijn vrouw zet hij zich in voor een geweldige missie: mensen leren gezond leven en een goed afweersysteem ontwikkelen. Bovendien leren ze mensen zelf nadenken en niet zomaar meelopen met de media. Hun slogan is: ‘Samen maken we van Nederland het gezondste land ter wereld.’ Wat een schitterende visie!

.

Zonder opgave van reden werden hun social media accounts in het verleden eveneens verwijderd. Samen met honderden andere accounts van gelijkaardige gezondheids-organisaties (bron).
.

Artsen worden het zwijgen opgelegd

Documentaires van vooraanstaande artsen, die leiders zijn in hun medische werkgebied, worden eveneens zonder pardon verwijderd door Big Tech (Google, Twitter, Facebook, YouTube, enz.). Twee ervaren artsen uit Californië, Dr. Dan Erickson en Dr. Artin Massihi, hadden maar liefst ZESDUIZEND mensen behandeld tijdens het begin van de corona periode. Ze kwamen tot enkele conclusies die sterk afwijken van wat de media met veel bombarie bekendmaakte. In alle oprechtheid deelden ze hun bevindingen tijdens een persconferentie. Ze onthulden onder andere dat er duidelijk sprake is van een opgeklopte hype in de media en dat de cijfers die worden rondgebazuind niet kloppen met hun eigen onderzoek. Ook wezen ze op gevaren voor de volksgezondheid door de overdreven lockdown. Een rustige persconferentie met niets anders dan hun nuchtere, eerlijke observaties gebaseerd op onderzoek van zesduizend mensen, gekoppeld aan hun tientallen jaren medische ervaring. Deze video werd al snel miljoenen malen bekeken, omdat hun informatie zo bevrijdend is. De video werd prompt door YouTube verwijderd (bron). Bovendien werd internet volgepompt met allerlei videos en artikelen om hun verklaringen belachelijk te maken.

censuur

Toen mensen over de hele wereld de video opnieuw oplaadden, werden deze allemaal telkens weer verwijderd door YouTube.

Een indrukwekkende documentaire getiteld Plandemic laat de cellulair en moleculair biologe Judy Mikovits aan het woord. Zij onthult in deze video dat veel vaccinaties gevaarlijke gamma retrovirussen bevatten, omdat ze gekweekt worden in besmette cel-lijnen van dieren. Hierdoor richten vaccinaties verwoestende neurologische schade aan bij miljoenen kinderen wereldwijd. Ze zijn oorzaak van autisme, ADHD, verlies van spraakvermogen, mentale stoornissen, kreupelheid, enzovoort. Een eerlijk interview met een voorloper op medisch vlak, die binnen enkele dagen miljoenen views had… werd eveneens verwijderd door YouTube. Overal waar hij door moedige kijkers opnieuw werd geüpload, verwijderde YouTube hem opnieuw.

.

Google en YouTube voeren een verbeten oorlog tegen elke publicatie die wetenschappers aan het woord laat, die mensen waarschuwen voor de reële gevaren van vaccinaties.
.

Facebook onderdrukt vrije meningsuiting

Ook Facebook boycot elke informatie aangaande de schaduwzijde van vaccinaties. Mark Zuckerberg, de eigenaar van Facebook, werd kortgeleden verhoord door het Amerikaanse congres aangaande deze handelwijze (bron).

De ondervrager van het congres begon het verhoor met aan te geven dat de Amerikaanse overheid meer dan vier miljard dollar heeft uitbetaald aan duizenden mensen die ernstig beschadigd werden door vaccinaties.

Verder wees de congresman erop dat veelvuldig medisch onderzoek de talrijke gevallen van schade door vaccinatie definitief heeft vastgelegd. Daarom vroeg hij aan Mark Zuckerberg waarom Facebook mensen weghoudt van informatie die hen wil waarschuwen voor deze gevaren. Zuckerberg antwoordde dat hij vindt dat iedereen alle vaccinaties moet krijgen. Over de verregaande verwoesting die vaccinaties aanrichten bij veel mensen, bleef Zuckerberg zichtbaar onbewogen.

Facebook censuurWat betreft het toepassen van censuur heeft Facebook reeds een lange en trieste geschiedenis. Letterlijk miljoenen gebruikers klagen erover hoe Facebook voortdurend mensen het zwijgen oplegt en slechts eenzijdige informatie toont aan haar miljarden gebruikers. De laatste jaren werden vele duizenden pagina’s, groepen en accounts van Facebook verwijderd, zonder een enkel woord van uitleg. Over het algemeen zijn het organisaties en onderzoekers die onthullende informatie bekendmaken. Een manier om haar gebruikers de mond te snoeren is de beruchte ‘Facebook Jail’ wat inhoudt dat mensen een maand lang geen gebruik mogen maken van Facebook en dus afgesneden worden van hun sociale netwerk. Ikzelf ben al diverse malen in deze ‘Facebook Jail’ geplaatst, zonder ooit een enkel woord van uitleg te krijgen. Veel van mijn vrienden op Facebook overkwam hetzelfde. Net als YouTube verbergt Facebook zich achter de nietszeggende zin ‘Deze inhoud is in strijd met onze richtlijnen.’

.

Hiermee maakt deze social media gigant zich al jarenlang schuldig aan schending van de vrije meningsuiting, een basisrecht van ieder mens.
.

Artsen die covid19 succesvol behandelen worden op de vingers getikt

De censuur in onze samenleving richt zich ook op iedereen die positieve resultaten behaalt in de strijd tegen covid19. De arts Dr Vladimir Zelenko uit New York genas maar liefst negenhonderd (!) corona patiënten door een combinatie van zink,  hydroxychloroquine en azitromicine en dat aantal neemt voortdurend toe (bron). Nadat hij de eerste 500 patiënten met 100% succes behandeld had, schreef hij een open brief aan medische deskundigen wereldwijd, waarin hij zijn werkwijze toelicht. Hij schrijft in deze brief:

‘Sinds afgelopen donderdag heeft mijn team ongeveer 350 patiënten in Kiryas Joel behandeld en nog eens 150 patiënten in andere delen van New York met het bovenstaande regime. Van deze groep en de informatie die mij is verstrekt door aangesloten medische teams, hebben we nul sterfgevallen, nul ziekenhuisopnames en nul intubaties gehad. Bovendien heb ik geen andere negatieve bijwerkingen gehoord dan ongeveer 10% van de patiënten met tijdelijke misselijkheid en diarree’ (bron).

dr vladimir zelenko

Gezien de ernst van de corona crisis zou je verwachten dat deze fantastische behandelmethode wereldwijd met open armen ontvangen zou worden. Het tegendeel is waar. Hij wordt belachelijk gemaakt, in twijfel getrokken en vals beschuldigd. Er is zelfs een officiële aanklacht tegen hem ingediend (bron)! In zijn eigen leefgemeenschap werden dermate veel leugens over hem verspreid dat Dr Zelenko zich gedwongen zag te verhuizen (bron).

Een arts in Michigan, Dr David Brownstein, schreef in zijn blog over natuurlijke methodes om covid19 te genezen. Hij werd op de vingers getikt door de Federale Handels Commissie dat hij moest stoppen met hierover te berichten (bron). Dat Dr Brownstein 85 corona-patienten met 100% succes behandeld had, zonder een enkele hospitalisatie, werd terzijde geschoven door de FHC. Al zijn online artikelen, gebaseerd op decennia medische praktijk, werden van internet verwijderd (bron).

dr brownstein censored

Een medisch centrum in dezelfde staat, geleid door Dr Charles Mock werd door de overheid gesloten. Wat was de misdaad van deze arts? Hij had aangekondigd dat hij intraveneuze vitamine C wilde toedienen aan alle essentiële werkers, die risico liepen op covid-19 besmetting (bron). 

.

Het werd deze arts verboden om het immuunsysteem van belangrijke werkers in de samenleving te versterken.
.

Een arts in Nederland, Dr Rob Elens, die dezelfde methode gebruikte en corona patiënten succesvol behandelde, kreeg de controle op zijn dak. Hij moest per direct stoppen of zijn licentie zou afgenomen worden (bron). Dat de mensen die hij behandelde na enkele dagen volkomen genezen waren van covid19, speelde voor de inspectie geen enkele rol. Dr Elens maakte vervolgens een video waarin hij openlijk verklaart:

‘Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins.’ (Bron)

Een longarts in Nederland, Dr David Prins, maakte een openhartige video waarin hij uitlegt waarom vaccineren gevaarlijk kan zijn. Hij vertelt dat er betere methoden zijn om ons lichaam weerbaar te maken. Hij kreeg de RIVM op zijn nek en werd gedwongen zijn beweringen in te trekken (bron).

moord

Intimideren en censureren van succesvolle artsen is echter niet het enige wat gebeurt. In Pittsburgh, Pensylvania was een veelbelovende assistent professor, Bing Liu genaamd, indrukwekkende doorbraken aan het bereiken in onderzoek naar corona. Hij stond op het punt een effectief geneesmiddel te vinden.

Opeens werd hij dood aangetroffen in zijn woning met meerdere schotwonden in hoofd, borst en ledematen (bron).

Niet alleen medische experts worden het zwijgen opgelegd. Zelfs gebed tegen het corona virus wordt op YouTube gecensureerd! Mijn vrouw Renate maakte een video waarin ze christenen helpt om effectief te bidden tegen covid19. Vorige week werd deze gebedsvideo door YouTube verwijderd. Geen uitleg. Gewoon gewist.

Extreme vormen van censuur

Alles wat ik nu vermeld heb is nog maar het topje van een duizelingwekkend grote ijsberg. Ik zoek niet naar dit soort informatie. Het is eenvoudigweg wat ik spontaan onder ogen krijg. Eenmaal ik echter nog maar kleine stappen zet naar onderzoek van dit fenomeen, zie ik tot mijn verbijstering dat er ontelbare soortelijke gevallen zijn en dat miljoenen mensen wereldwijd al vele jaren proberen de mensheid hiervoor wakker te schudden. Het is alsof je binnenstapt in een horrorfilm vol drama’s, onderdrukking en wanhoop van mensen wiens stem voortdurend gesnoerd wordt.

Er is een mate van censuur bezig door Big Tech (Google, YouTube, Facebook, Twitter, enz.) die historisch gezien ongekend is. Echter niet alleen deze media magnaten censureren de mensheid, ook vele officiële instanties bedreigen iedereen die een eerlijk, wetenschappelijk onderbouwd geluid laat horen, wat afwijkt van de officiële versie. Informatie die mensen leert om op natuurlijke wijze ziekte te overwinnen mag niet langer gehoord worden. Eenvoudige doch zeer succesvolle behandelmethoden van covid19 worden genegeerd en zelfs ronduit aangevochten. Artsen die corona-patiënten genezen worden geïntimideerd.

.

Zelfs gebed tegen covid19 is verboden door YouTube!
.

Onveilige vaccinaties worden opgedrongen

Tezelfdertijd is er iets anders gaande… Er wordt een agenda gepusht om verplichte vaccinatie als enig antwoord te beschouwen tegen covid19. Er ligt zelfs een plan om een wereldwijd controle systeem op te zetten, waarmee men zal kunnen nagaan wie wel en niet het vaccin heeft gekregen. Bill Gates, die de laatste jaren tientallen miljarden dollars verdiende aan vaccinaties, pleit voor het invoeren van een digitaal certificaat waaruit zal blijken wie wel en niet gevaccineerd werd (bron). Zij die om gegronde medische bezwaren het vaccin weigeren zullen bepaalde vrijheden verliezen, zoals de vrijheid om te reizen. Je hoort Bill Gates dat zeggen in deze video, na minuut 59. Gates will ook een globaal controle-netwerk opzetten, dat iedereen die in contact is gekomen met covid19 voor de rest van zijn of haar leven zal traceren en controleren (bron). Op de vraag van president Trump of het raadzaam zou zijn om een onderzoekscommissie in te richten die de gevaren van vaccinaties in beeld brengt, heeft Bill Gates met nadruk geantwoord dat zoiets een slecht idee is. Onderzoek naar de gevaren van vaccinaties een slecht idee? Je hoort hem dat zeggen in deze video, na 1h6min.

wereldcontrole

Apple en Google werken nu samen om het mogelijk te maken via onze smartphones te zien wie er in aanraking is gekomen met covid19. Hun doel is om de mensheid te traceren via hun telefoons (bron).

Terwijl ik dit schrijf is er in Amerika een wetsvoorstel om elk jaar 100 miljard dollar te besteden aan een systeem dat de regering carte blanche zal geven om met geweld binnen te dringen in alle huizen. Het plan is om mensen tegen hun wil te testen en iedereen die positief test voor covid19 zal uit het gezin verwijderd worden en in quarantaine geplaatst worden. Dit wetsvoorstel heet H.R.6666 (bron). Ook de Wereld Gezondheid Organisatie wil kinderen of ouders uit hun gezin weghalen, als blijkt dat ze op een of andere wijze in contact zijn gekomen met covid19.

Zie je wat er hier aan de hand is? Duizenden mensen die de bevolking informeren aangaande gezond leven en natuurlijke weerstand opbouwen worden verwijderd. Artsen die covid19 genezen worden onderdrukt, stilgelegd en zelfs gedood. Artsen die iets anders zeggen dan het officiële verhaal van de grote media, worden gecensureerd. Medische centra waar men het immuunsysteem van mensen versterkt worden gesloten. Zelfs onze gebedsvideo waarin Renate mensen leert bidden tegen covid19 werd verwijderd.

.

De hele mensheid mag enkel nog horen over het vaccin als enige redmiddel. Een vaccin dat men dwingend wil opleggen.

.

Misleiding op grote schaal

Tegelijkertijd heeft men ontdekt dat er over de hele wereld duizelingwekkende fraude is gepleegd ten aanzien van cijfers omtrent covid19. Een regeringsleider in Italië kan zichzelf niet beheersen van woede, over deze verregaande fraude met covid cijfers. Woedend roept hij het uit in het Italiaanse kabinet: ‘Zijn wij nu een huis van leugens geworden of hoe zit dat? We moeten een huis van waarheid zijn!’ Hij is een zeldzame stem in een wereld van politieke corruptie. (Bron)

 

De president van Tanzania vertrouwde de Wereld Gezondheid Organisatie niet en besloot een test te doen. Hij stuurde hen zogenaamde stalen van mensen, die onderzocht moesten worden of ze wel of niet besmet waren met covid19. Hij gebruikte echter materiaal van een papaya vrucht en van een aap. Dat camoufleerde hij alsof het twee stalen van mensen waren. Hij kreeg ze terug van WHO: ‘Ja, ze zijn besmet met covid19!’ Zo ontmaskerde hij de WHO. Het is puur boerenbedrog (bron).

Dokter Scott Jensen die tevens senator is van de staat Minnesota, verklaart in een interview met Fox News dat ziekenhuizen forse subsidies krijgen voor elke corona patient die ze melden (bron).

dr scott jensen

Honderden mensen spreken zich inderdaad uit dat zijzelf of een familielid met een andere kwaal naar het hospitaal gingen, maar tot hun verbijstering aangeduid werden als corona patient. Een vader bracht zijn dochter met een epilepsie aanval naar het ziekenhuis. Zonder boe of ba werd ze ingeschreven als corona patient. Terwijl ze al jaren naar dat ziekenhuis gaat voor haar epilepsie aanvallen. Ze werd niet eens getest op corona… Hieronder zie je enkele voorbeelden van anderen die hetzelfde meemaakten.

 

false covid deaths

Ik vertaal even enkele van de getuigenissen voor de Nederlandse lezers:

‘De nicht van mijn vriend kreeg een trap op haar hoofd van een paard. Ze stierf enkele dagen later door hersenschade. Op de overlijdensakte stond covid19. Er waren drie getuigen die zagen hoe ze stierf door het ongeluk met een paard. Verder was ze een perfect gezonde meid. Ze liegen tegen de hele wereld!’
.

‘Mijn goede vriend werkt in een verpleegtehuis. Er werd haar verteld dat elk overlijden toegeschreven dient te worden aan covid19. Zelfs al is er niemand getest.’
.

‘Ik ben een verpleegster die nierpatienten verzorgt. Ik kan dit beamen. Ik zie hoe alle sterfgevallen, behalve fatale auto-ongelukken en doden door schotwonden, moeten toegeschreven worden aan covid19.’

 

Om duidelijk te maken hoeveel van dit soort gevallen er zijn, voeg ik er hier nog enkele toe:

Vertaling van enkele getuigenissen:

Mijn moeder overleed aan de ziekte van Parkinson, terwijl ze thuis was bij ons. Haar overlijdensakte zei ‘covid19’. We waren geschokt! Een vriend die me liet weten dat haar zoon was gestorven door een motor ongeluk, had hetzelfde.

.
Mijn tante stierf vijf dagen geleden aan een lekkende hartklep en ze had geen covid, maar de overlijdensakte vermeldde wel covid.

.
De echtgenoot van mijn nicht stierf vorige week aan kanker, maar ze schreven covid op haar overlijdensakte.

.
Ik had een vriend die overleed aan kanker. Overlijdensakte zei covid19.

.
Mijn oom stierf aan een hoofdletsel en ze schreven covid19 op de overlijdensakte. Een complete leugen!

.
Een goede vriend van mijn moeder overleed aan een hartaanval. Ze schreven covid19. Hij was niet eens getest!

.
Mijn schoonmoeder ging eind februari naar het ziekenhuis met nier- en hartfalen. Ze stierf vorige week. Ik sprak met het registratiebureau die me vertelde dat covid op haar overlijdensakte is vermeld. Ze was niet eens getest en had geen symptomen! De cijfers van het dodental is onzin!

.
De cijfers zijn niet correct, want elk overlijden momenteel wordt bestempeld als covid 19. Een vriend van mijn moeder had een ernstige beroerte en stierf de volgende dag. Zijn overlijdensakte zei covid19.

.

Iemand op Facebook begon dit soort berichten te delen en werd al snel een aanspreekpunt voor HONDERDEN soortgelijke gevallen (bron).

.

Honderden mensen die getuigen hoe kennissen of geliefden stierven aan allerlei kwalen waarbij geen sprake was van covid19. Toch werden ze allemaal als covid19 sterfgevallen geregistreerd. Hieronder nog een getuigenis van een vrouw wiens opa stierf door hoge ouderdom. Hij was 95! Tot verbazing van de nabestaanden stad er covid19 op zijn overlijdensakte. Toen ze het ziekenhuis hiermee confronteerden, zei men ijskoud dat ze slechts orders opvolgen. Elk sterfgeval moest als covid19 genoteerd worden. Punt.

false covid death

Uit diverse ziekenhuizen komen zelfs alarmerende berichten van geschokte verplegers die verklaren dat er grote aantallen corona patiënten doelbewust gedood worden. Een verpleegster uit New York huilt het uit in pure wanhoop, over de moorden die ze voortdurend ziet gebeuren op haar afdeling (bron).

.

‘Mensen, ik ben niet achterlijk en weet dat sommige mensen aan Covid sterven, maar hier worden letterlijk mensen vermoord. Ja, want als je iemand met een stabiele hartslag van 40 aan de defibrillator legt, dan is dat moord. En als je de druk teveel opvoert en hun longen van binnen opblaast, dan is dat moord.’ (Bron)

.

Journalisten van Project Veritas (Project Waarheid) hebben diverse begrafenisondernemers gebeld. Deze onthulden dat er op alle overlijdenscertificaten staat dat covid19 de doodsoorzaak is, terwijl dat niet zo is (Bron). Dit zijn enkele uitspraken van begrafenisondernemers:

‘In mijn ogen is het enige wat ze doen de statistieken opvullen. Mensen die geen Covid-19 hadden, worden erbij gezet. Zo maak je het sterftecijfer voor New York veel hoger dan het zou moeten zijn.’ (Joseph Antioco, directeur Schaeffer Funeral Home).
.

‘Eh, ik heb er één gehad die een autopsie kreeg, omdat de zus furieus was, en klaarblijkelijk een rechter van het Hooggerechtshof in de familie had. Zij zegt dat haar zus niet aan Covid-19 stief, maar aan Alzheimer. Zij zogen haar speeksel niet weg, want wel moet, want ze vergeten te slikken. Maar ze zetten meteen Covid-19 op haar overlijdenscertificaat. Toen belde die rechter met het ziekenhuis, en kwam er een onafhankelijk onderzoek. En bingo, géén Covid-19.’ (Josephine Dimiceli, president Dimiceli & Sons Funeral Home).

valse berichtgeving

Een foto van een jongen werd verspreid door nieuwsagentschappen over de hele wereld, echter met tegenstrijdige berichtgeving. De Daily Mail beweerde: ‘Een Portugese jongen van 14 is Europa’s jongste patient die sterft aan Corona.’ Dezelfde foto werd verspreid door de Daily Express met deze tekst: ‘Een 12 jarig meisje uit Belgie sterft aan corona’. Nog een ander agentschap gebruikte dezelfde foto en verklaarde: ‘Een 13-jarige jongen uit Engeland stierf aan corona’.

Hetzelfde gebeurde met een andere foto van een jongetje die overleden was in 2017 door een gevaarlijk ‘zelfmoord’ spel. Drie jaar later wordt zijn foto gebruikt om in de grote media, in dit geval MSN, te beweren dat hij het jongste slachtoffer van covid19 was in Engeland.

vals covid bericht

.

100% leugen wordt ijskoud verspreid naar miljoenen gebruikers van MSN. Schaamteloos bedrog op wereldschaal!

.

Een meisje huilde op internet met een gebroken hart dat haar vader overleden was aan gezondheidsproblemen die hij reeds lange tijd had. Tot haar verbijstering ziet ze hoe in de media verkondigd wordt dat haar vader is gestorven aan covid19. Ze is razend op de leugens van zowel media als overheid.

meisje vader corona

De media verspreiden doelbewust verkeerde informatie, om de bevolking in te prenten hoe dodelijk covid19 wel niet is.

Denk eraan dat de voorbeelden die ik hier geef slechts het allerkleinste topje zijn van een ijsberg zo groot als de mount Everest! Ik heb hier niet uitgebreid naar gezocht. Het is gewoon wat ik binnen mijn zeer kleine kring al aan getuigenissen kan vinden. God alleen weet hoeveel meer gevallen er zijn over de hele wereld. Het gevolg van al deze misleiding en bedrog is dat de hele wereld te horen kreeg dat bijna iedereen stierf aan covid19. Zodoende konden ze de hele mensheid zover krijgen de hele wereldbevolking op te sluiten. Twee vrienden die gingen kamperen op een berg werd door helicopters opgepakt en gevangen gezet. Een trainer die wat sportte op het strand werd door een groep agenten gearresteerd. Een oudere man die rustig fietste op straat werd in elkaar geslagen. Jongeren die in het park zaten werden geboeid weggevoerd. Een Duitse psychologe die zich uitsprak tegen deze waanzin werd in de psychiatrie opgesloten.

.

Zo zijn er nog talloze gevallen van extreem geweld door de overheid tegen onschuldige burgers… allemaal gebaseerd op leugenachtige cijfers.

.

Media wordt omgekocht door Amerikaanse miljardairs

Wat betreft misleidende media werd er door de bekende Duitse journalist Udo Ulfkotte letterlijk een boekje opengedaan. Hij schreef het ophefmakende boek ‘Gekochte Journalisten’ waarin hij eerlijk bekent hoe hijzelf, samen met zijn collega’s, al tientallen jaren werden omgekocht door Amerikaanse miljardairs, de CIA en diverse schaduwregeringen om niets dan leugens te verkondigen. In onderstaande video doet hij volgende bekentenis:

‘Ik ben 25 jaar lang een journalist geweest. Ik werd onderwezen om te liegen, te verraden en om nooit de waarheid te vertellen aan het publiek.’ … ‘Ik werd omgekocht door Amerikaanse miljardairs om verslaggeving te doen… niet bepaald van de waarheid.’ (Bron) – Journalist Udo Ulfkotte

 

 

Zijn boek kwam in september 2014 al uit in Duitsland en veroorzaakte enorme schokgolven. De mate waarin de Duitse media bleken te zijn gekocht door allerlei schaduwinstellingen van de CIA en de Duitse Geheime Dienst (BND) om met pro-Amerikaanse en anti-Russische berichtgeving te komen en daarvoor nieuws te verdraaien of het gewoonweg zelf te verzinnen, werd tot dan toe slechts door weinigen geloofd. Toen Ulfkotte’s boek verscheen, veranderde dit op slag. De bezoekersaantallen van Duitse media-websites zakten dan ook dramatisch in elkaar en de abonneecijfers raakten in een vrije val die nog lang niet is gestopt. Duitsers haakten massaal af bij hun mainstream media. Veel Duitse kranten, waaronder het door Ulfkotte bekritiseerde Bild, maakten in 2014 en ’15 een verlies van honderden miljoenen euro’s en staan inmiddels op omvallen.

udo ulfkotte

Het onderwerp van Ulfkotte’s kritiek, de media, deed zelf badinerend over Ulfkotte’s boek en in Nederland verzweeg men het gewoonweg. Ulfkotte zou ‘de zaak flink overdreven hebben’, was de communis opinio van de gekochte journalisten. Maar toen ook de Oekraïne-crisis, vluchtelingencrisis en het geweld van asielzoekers duidelijk maakten hoezeer hij gelijk heeft, draaide de stemming ook in de media. Der Spiegel begon als eerste bij te draaien.

.

Ook verschillende Duitse topjournalisten hebben toegegeven dat de regering rechtstreeks bepaalt wat er in het nieuws komt en wat niet.

.

Een van deze topjournalisten is Gabriele Krone-Schmalz, met eveneens een besteller over de Oekraïnecrisis die bij uitgeverij de Blauwe Tijger uitgegeven werd. Maanden achtereen stond Ulfkotte’s onthullende boek op de eerste plaats van een heel aantal bestsellerlijsten, waaronder die van Amazon en Der Spiegel.

‘s Werelds leidinggevende viroloog: ‘Een media epidemie!’

Natuurlijk is het virus er wel degelijk en sterven er mensen aan. Maar het is in de verste verten niet zo dramatisch als rondgebazuind wordt. Professor John Oxford van de Queen Mary University in Londen, is ‘s werelds leidinggevende viroloog en griep-specialist. Samen met 120 andere artsen verklaarde hij openlijk:

‘Persoonlijk zou ik zeggen dat het beste advies is om minder nieuws op televisie te kijken dat sensationeel is en niet bepaald goed. Ik beschouw deze covid uitbraak als een ernstige wintergriep epidemie. Vorig jaar hadden we achtduizend doden in deze categorie, waarvan 65% hartkwalen hadden enzovoort. Ik geloof dat covid dat nummer niet zal overschrijden. We lijden onder een media epidemie!’ (Bron)

dr john oxford

De boodschap die door de media over de hele wereld met groot geweld verspreid werd, en die door overheden klakkeloos nagepraat werd, is: ‘Vele miljoenen zullen sterven aan covid19. Het is dertig maal zo dodelijk als de gewone griep!’ Door testen op antistoffen ontdekte men later echter dat 5 tot 27% van de bevolking allang het virus gehad en overwonnen heeft. Daaruit blijkt dat het dodental van covid19 zelfs lager (!) ligt dan de gewone griep: minder dan 0,4 % (bron). Maar daar geven overheid noch grote media aandacht aan. De paniek is gezaaid, het volk is doodsbang gemaakt en heeft fundamentele rechten en vrijheid uit handen gegeven. Er is absurde paniek in de hele wereld.

De mensheid is bereid alles te aanvaarden van de overheid, als ze zich maar weer ‘veilig’ kunnen voelen.

Nu kan de volgende fase van het plan uitgevoerd worden: een hoogtechnologisch vaccin opleggen aan mensen. De bevolking wordt zelfs gechanteerd: er mogen pas weer grote bijeenkomsten zijn als iedereen gevaccineerd is. Kerken mogen pas open, als iedereen het hoogtechnologisch vaccin, met microchip en al, heeft gekregen.

 

Duitse artsen noemen corona crisis ‘wereldwijde criminele misdadigheid’

 

Gelukkig hebben gezond denkende mensen in Duitsland geleerd van hun donkere verleden. Een Duitse vereniging van artsen heeft zich uitgesproken over wat er gaande is. Ik citeer uit de mond van een leidinggevende Duitse arts, Dr Heiko Schoning, tijdens een nationale persconferentie:

‘Wij Artsen Voor Voorlichting bekritiseren de maatregelen betreffende COVID19 als overdreven. De maatregelen die we allemaal meemaken hebben niets met onderdrukking van het virus te maken. Dus… wie worden hier eigenlijk onderdrukt? We hebben de pest niet en het ‘coronavorus’ van dit jaar SARS-CoV-2 valt in dezelfde groep als de seizoensgebonden griepvirussen die we ieder jaar hebben. Dat is gewoon goed nieuws. Het slechte nieuws is dat we allen in angst en paniek leven.

.
De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is een oplichting. Zwendel. Het is de hoogste tijd dat we begrijpen dat wij ons middenin een wereldwijde criminele misdadigheid bevinden.
.

Als bewijsvoering zijn er uitgebreide getuigen-interviews, bijvoorbeeld met professor Bhakdi, Dokter Wodang en vele anderen. Ik kan u slechts allen uitnodigen deze bewijsvideo’s te downloaden, voor internet deze ook weer verwijdert. Aantoonbare bewijzen publiceren wij ook op de website www.arzte-fur-aufklarung.de en ook in het artikel dat gepubliceerd werd in de grootste krant van Duitsland, met een oplage van 300,000 exemplaren.’

dr heiko schoning

.

Besef aub dat dit een NATIONAAL LEIDINGGEVENDE ARTS is, die artsen uit heel Duitsland vertegenwoordigt.

.

600 Amerikaanse artsen waarschuwen voor gevolgen lockdown

Het zijn echter niet alleen Duitse artsen die luidkeels alarm roepen over wat er gaande is. Een coalitie van meer dan ZESHONDERD Amerikaanse artsen schreven een gezamenlijke brief naar president Trump. Daarin hekelen ze de onverantwoorde maatregelen die genomen zijn en noemen de shutdown een ‘ernstig ongeluk met massale slachtoffers’. Ze wijzen erop dat er in toenemende mate negatieve gevolgen zijn voor de volksgezondheid (bron).

‘De gezondheidseffecten worden enorm onderschat en ondergerapporteerd. Dit is een fout van enorme omvang’, aldus de brief van Simone Gold, M.D., een specialist in spoedeisende geneeskunde in Los Angeles. ‘Het aantal zelfmoord-telefoontjes is met 600% toegenomen’, aldus de brief. ‘Het beëindigen van de lockdown gaat niet over Wall Street of over het negeren van het leven van mensen; het gaat over het redden van levens ”, zei Dr. Marilyn Singleton, een anesthesioloog uit Californië en een van de ondertekenaars van de brief. ‘We kunnen niet toestaan dat deze ziekte de VS verandert van een vrije, energieke samenleving in een samenleving van gebroken zielen die afhankelijk zijn van overheidsuitgaven.’

dr simone gold

De brief vermeldt verder nog dat er miljoenen zieke mensen geen medische hulp meer durven zoeken. De waanzinnige misleiding door de media heeft hen doodsbang gemaakt voor ziekenhuizen, met als gevolg dat honderdduizenden mensen thuis gestorven zijn aan hartaanvallen, beroertes, en andere acute gezondheidscrisissen. Miljoenen patiënten hebben staande afspraken afgezegd. Zelfs mensen met gebroken botten durven geen contact opnemen met het ziekenhuis. De psychotische angst die door de media heel doelgericht werd veroorzaakt, is oorzaak van ontelbare drama’s wereldwijd (bron).

.

De vraag is waarom de media omgekocht worden om leugens over covid19 te verspreiden? Waarom staan zoveel regeringen toe dat hun volk buitensporig beschadigd wordt? Wat is het plan achter deze waanzin?

.

Vaccineren als strategie om de wereldbevolking uit te dunnen

Het plan is om de hele mensheid te dwingen een levensgevaarlijk vaccins te accepteren. Dat vaccin wordt onder andere ontwikkeld door Bill Gates, een van de rijkste mannen ter wereld, die heel wat op zijn kerfstok heeft. Hij deed in 2010 letterlijk volgende uitspraak: ‘Er zijn nu 6,7 miljard mensen op aarde en binnenkort zijn dat er 9 miljard. We kunnen dat aantal echter met tien tot vijftien procent terugdringen, als we goed te werk gaan met vaccinaties…’ (Bron)

Euh, wacht even… de wereldbevolking verminderen met meer dan een miljard, door vaccins?

Dienen vaccins dan niet om ziekte en sterfte te voorkomen? Uiteraard! Althans, dat is wat we aannemen. Toch zijn het de exacte  woorden van Gates: ‘Als we goed ons werk doen met vaccinaties, kunnen we de wereldbevolking tot vijftien procent uitdunnen.’ (Bron) Het dodelijk effect van deze strategie blijkt: terwijl polio (kinderverlamming) wereldwijd aan het afnemen was, begon de organisatie van Bill Gates massaal kinderen in India in te spuiten met een vaccin. Gevolg? Opeens kwamen er bijna een half miljoen gevallen van ernstige kinderverlamming bij (bron)! India ontzegde Gates zelfs de toegang tot India voor bepaalde tijd, wegens deze misdaad. In Pakistan toonde onderzoek aan dat vaccinaties de oorzaak waren van veel sterfgevallen en plotse gevallen van kreupelheid bij kinderen doorheen het hele land (bron). In Afrika heeft Bill Gates vaccins verspreid tegen tetanus. Wat hij niet bekendmaakte was dat het vaccin een stof bevat die vrouwen onvruchtbaar maakt en miskramen veroorzaakt (bron).

vaccin

De strategie om de wereldbevolking uit te dunnen werkt… door vaccins!

En nu komt opeens covid19 waarbij letterlijk elk geluid dat wijst op mogelijkheden tot natuurlijke genezing agressief gecensureerd wordt. Artsen worden de mond gesnoerd, medische centra gesloten, websites aangevallen, social media accounts verwijderd, video’s gewist, cijfers over sterfgevallen worden zwaar gemanipuleerd, ziekenhuizen doden hun patiënten, artsen die succesvol patiënten genezen van corona worden bestraft, … De boodschap weerklinkt als het gehuil van een wolf door de ether: ‘Iedereen MOET gevaccineerd worden, anders verlies je je vrijheid.’

Wist je trouwens dat de Wereld Gezondheid Organisatie aarzelde om covid19 tot een wereldwijde pandemie uit te roepen? Bill Gates drong erop aan om dit wel te doen. Pas toen Gates een indrukwekkende donatie deed aan de WHO gaven ze toe: ze veroorzaakten paniek over de hele aarde, met cijfers die totaal onjuist waren (bron).

De krankzinnige hetze rond covid19 werd voor een groot deel veroorzaakt door Bill Gates, die de WHO omkocht.

Daarnaast is dezelfde Bill Gates de drijvende factor achter de zogenaamde ‘oplossing’ die met geweld opgedrongen moet worden aan de hele mensheid: een digitaal ID dat in het lichaam geplaatst wordt. Zo kan men altijd en overal traceren of iemand wel de hele reutemeteut schadelijke vaccins heeft gekregen. Gates heeft reeds aan patent op een technologie die het mogelijk maakt het lichaam van een individu altijd en overal te traceren. Deze technologie heet ID2020-060606 (bron). Recent werd trouwens een programma om vaccinaties te produceren gekoppeld aan een digitaal ID (bron). Pure dictatuur en tirannie wordt aan de mensheid opgedrongen, onder het mom van ‘volksgezondheid’. Niet alleen worden Bill Gates en zijn bondgenoten hierdoor nog eens veel rijker dan ze al zijn…. het is letterlijk de uitwerking van hun openlijk onthulde strategie om de wereldbevolking uit te dunnen!

Er is een petitie ingeleverd bij het Witte Huis met 570.000 handtekeningen, met de eis dat Bill Gates onderzocht moet worden wegens ‘misdaden tegen de mensheid’ (Bron).

Het Italiaans parlementslid Sara Cunial hield in de Italiaanse regering een redevoering waarin ze de politici ermee confronteerde door Bill Gates omgekocht te worden. Ze riep de president van Italie op om, wanneer hij opnieuw gebeld wordt door Bill Gates, hem door te verwijzen naar het Internationale Gerechtshof wegens ‘misdaden tegen de mensheid.’ De conclusie van haar betoog is:

.

“Het ware doel van dit alles is: totale controle. Absolute dominantie over alle mensen die veranderd zijn in proefkonijnen en slaven, waarbij vrijheid en eigen wil geweld aangedaan worden.” Sara Cunial, Italiaans politicus

.

 

Inleveren privacy voor totale controle

In onderstaande video kun je onder andere voormalig Amerikaans president Bill Clinton in gesprek horen met de gouverneur van de staat New York. Ze spreken hoe er een systeem opgezet moet worden dat alle mensen moet traceren. Indien iemand ooit op een of andere wijze in contact is geweest met covid19, moet die persoon in isolatie geplaatst worden en bovendien ondervraagd worden met wie ze in contact zijn geweest.

Ze bespreken hoe er een leger moet worden opgericht van officials om dit controlesysteem uit te voeren.

 

 

Dit is geen complot theorie, maar bittere realiteit, waar in hoge kringen daadwerkelijk aan gewerkt wordt. Als we begrijpen dat de testresultaten voor covid19 in veel gevallen totaal onjuist zijn, en als je ziet welke grootschalige corruptie er is met cijfers van covid19, dan weet je ook dat dit heel makkelijk als excuus kan gebruikt worden om iedereen gevangen te zetten, die men maar wil uitschakelen. Allemaal onder het mom van ‘bescherming van de samenleving tegen covid19’.

bill Clinton

De Rockefeller Foundation heeft zelfs een uitgebreid document gepubliceerd waarin stap voor stap de strategie wordt uiteengezet om de hele wereldbevolking te kunnen traceren. Dit zijn enkele citaten uit dit document, evenals twee illustraties die boekdelen spreken…

Digitale apps en privacy-beschermde trackingsoftware moeten algemeen worden toegepast om een completere contacttracering mogelijk te maken.

Om de Covid-19-epidemie volledig te beheersen, moeten we wekelijks de meerderheid van de bevolking testen. (Bron)

global control

Deze illustratie schetst het plan: heel Amerika (en uiteindelijk de hele wereld) constant scannen en iedereen die zogezegd (!) in aanraking is gekomen met covid19 identificeren, isoleren, ondervragen en vaccineren.

 

digitaal id

Als deze top-criminelen / miljardairs hun plannen kunnen verwezenlijken zal de hele mensheid een digitaal ID krijgen, wat aangeeft of we alle vaccinaties gekregen hebben. Zonder voldoende vaccinaties zal de toegang tot scholen, concerten, kerken, openbaar vervoer enzovoort ontzegd worden.

.

100% dictatoriale tirannie, onder het mom van ‘de mensheid beschermen tegen covid19’.  Een virus waarvan de cijfers op misdadige wijze gemanipuleerd worden en die door ‘s werelds leidinggevende viroloog beschouwd wordt als niet veel erger dan een gewone griep.

.

Bisschoppen en kardinalen waarschuwen voor werelddictatuur

Diverse vooraanstaande leiders binnen de wereldwijde Katholieke kerk hebben een open brief geschreven aan de hele mensheid, waarin ze ernstig en geïnformeerd waarschuwen voor de poging om een globale totalitaire dictatuur te vestigen, onder de dekmantel van covid19 maatregelen. Hieronder lees je enkele fragmenten uit deze indrukwekkende brief die werd samengesteld door aartsbisschop Carlo Maria Viganò, Kardinaal Gerhard Müller, Kardinaal Joseph Zen en Kardinaal Janis Pujats.

Recente feiten hebben aangetoond dat de onvervreemdbare rechten van burgers, onder het voorwendsel van de Covid-19-epidemie, werden geschonden en dat hun fundamentele vrijheden, waaronder de vrijheid van religie, meningsuiting en beweging op onredelijke en ongerechtvaardigde wijze werden beperkt. De volksgezondheid kan en mag geen alibi worden om de rechten van miljoenen mensen over de ganse wereld te schenden – laat staan dat het een excuus zou worden ​​voor het burgerlijk gezag om in haar plicht om het algemeen belang te dienen te verzaken.

.

Dit geldt in het bijzonder, omdat er vanuit verschillende hoeken steeds meer twijfels ontstaan ​​over de ware besmettelijkheid, bedreiging en resistentie van het virus. Heel wat vooraanstaande wetenschappers en medische experts hebben bevestigd dat de alarmerende boodschap over Covid-19, die door de media wordt verspreid, ongerechtvaardigd zou zijn.

.

Wanneer we ons baseren op officiële gegevens over de verspreiding van de epidemie en het aantal sterfgevallen, hebben we voldoende redenen om aan te nemen, dat er krachten zijn die geïnteresseerd zijn in het veroorzaken van paniek onder de wereldbevolking met als enig doel om hen permanente en onaanvaardbare beperkingen in hun bewegingsvrijheid op te leggen.

.

Het opleggen van deze onwettige maatregelen is een verontrustende stap in de richting van een wereldregering, die aan alle controle zou ontsnappen.

.

We vechten tegen een onzichtbare vijand die de burgers van elkaar wil scheiden: kinderen van hun ouders, kleinkinderen van hun grootouders, de gelovigen van hun voorgangers, leerlingen van leraren en klanten van verkopers.

.

We mogen niet toestaan ​​dat eeuwen van Christelijke beschaving worden uitgewist onder het voorwendsel van een virus, en vervangen worden door een verfoeilijke technologische tirannie, waarin naamloze en gezichtsloze individuen over het lot van de wereld kunnen beslissen door ons te verbannen naar een virtuele realiteit.

.

Als dit het plan is, dat de machtigen dezer Aarde op het oog hebben, weet dan dat Jezus Christus, Koning en Heer van de Geschiedenis, heeft beloofd dat ‘de poorten van de hel niet zullen zegevieren’ (Mt 16:18). (Bron).

aartsbisschop vigano

Omkoperij baant de weg voor de misdadige elite

De vraag die velen hebben is: hoe kunnen deze individuen, die de mensheid aan hun controle willen onderwerpen, hun plannen uitvoeren? Het antwoord is evenzeer schandalig als banaal: door vulgaire omkoperij. Zo heeft Bill Gates duizelingwekkende bedragen geschonken aan de Nederlandse Rijksdienst Voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), om hen ertoe aan te zetten zijn vaccins te ontwikkelen (bron). Hieronder zie je een screenshot die ik nam van de website van de RIVM.

rivm gates

De Nederlandse Rijksdienst erkent openlijk dat ze geld krijgen van Bill Gates, de man die tientallen miljarden verdient aan de big business van vaccinaties en wiens plan het is triljarden te verdienen, door de hele mensheid met zijn vaccins vol te spuiten. Deze man heeft dus heel wat in de pap te brokken van onze overheid, die zogezegd moet zorgen voor ons welzijn. Dat dit niet slecht in Nede4rland gebeurt, maar wereldwijd, blijkt uit het schokkende getuigenis van de journalist Udo Ulfkotte, zoals we eerder in dit artikel zagen. Hij verklaarde letterlijk dat zij journalisten worden omgekocht door ‘Amerikaanse miljardairs’ om de bevolking voor te liegen, te manipuleren en te sturen in een richting die deze miljardairs wensen. Maar dus niet alleen de media worden omgekocht, ook de gezondheidsorganisaties en de regeringen valken ten prooi aan de verlokking van de vele miljoenen waarmee voor hun neus gezwaaid wordt. Dat werd door de Italiaanse politicus Sara Cunial krachtig aangekaart in het Italiaanse parlement (zie video eerder in dit artikel).

omkoperij

.

Sara Cunail confronteerde openlijk de Italiaanse regering met het feit dat ze zich laten omkopen door Bill Gates, om slaafjes te zijn van zijn lust naar wereldmacht. 

.

Whisky drinken om besmetting te vieren

Dat de vaccinatie-industrie niets te maken heeft met bezorgdheid voor het menselijk welzijn, bleek op wel zeer schandalige wijze uit onderstaand filmpje. Daarin zie je de vooraanstaande Nederlandse viroloog Ab Osterhaus die aandelen heeft in de vaccinatie-industrie. Gedurende lange tijd probeerde hij in de Nederlandse media een hype te veroorzaken met volslagen ongefundeerde angst tegen de Mexicaanse griep. Op de video zie je hoe hij bericht krijgt dat er blijkbaar een eerste geval van besmetting was geconstateerd van Mexicaanse griep. De reactie van deze vaccin-dealer is verbijsterend: hij roept zijn hele team bij elkaar en schenkt whisky in, om dit ‘heuglijke feit’ te vieren.

 

 

Even later zie je hoe hij een eerste bestelling krijgt van de overheid voor miljoenen vaccins tegen Mexicaanse griep. Dolblij steekt hij zijn duim omhoog. Het grove geld is binnen, hoera!

ab osterhaus

Schaduwregeringen controleren jouw overheid

Naast machtige miljardairs die corrupte mensen aan hun voeten laten kruipen met hun dollars, is er een andere werkelijkheid die aangekaart dient te worden in dit verband. Bill Gates werkt namelijk niet in zijn eentje. Hij is lid van de wereldberoemde en felomstreden Bilderberg groep (bron). Als je de Bilderberg groep niet kent: dit ultrageheim genootschap werd in 1954 mede opgericht door de Nederlandse prins Bernard samen met topfiguren uit de politiek, voedingsindustrie, media, medische wereld, enz. Het is een streng geheime organisatie die – achter de schermen van de politiek en buiten het weten van de bevolking om – beslist wat er werkelijk moet gebeuren in onze landen en de wereld. Niemand kan er deel van zijn, behalve op persoonlijke uitnodiging. Eind jaren vijftig probeerde minister Jospeh Luns binnen te dringen bij een vergadering van de Bilderberger groep en hij werd hardhandig verwijderd. Regeringsleiders zijn er verboden, behalve op uitnodiging. Toch neemt deze groep belangrijke beslissingen die de koers bepalen van onze samenleving, zonder dat het volk er weet van heeft (bron). Schaduwregeringen zijn een realiteit en hebben verbijsterend veel invloed in landen over de hele wereld.

schaduwregering

Jij kunt wel gaan stemmen op iemand die in de regering zogezegd jouw waarden verdedigt. Maar de echte beslissingen worden genomen achter de rug van het volk.

Daarom wordt 5G erdoor geduwd, zelfs al hebben honderden artsen en wetenschappers gewaarschuwd voor de ernstige gevaren voor de volksgezondheid (bron). Maar deze hogere mate van straling is nodig voor het traceren van de hele bevolking. Daarom luistert de overheid niet naar de honderden deskundigen. Ze moeten blindelings doen wat de Bilderberg groep (en andere soortgelijke groeperingen) hen voorschrijft. Anders vallen er koppen. Het is ook deze groep die de leiders van Europa heeft aangesteld. Deze kunnen niet door het volk weggestemd worden en hebben alle macht in handen van de EU (bron). Om precies die reden is Engeland, dankzij o. a. Nigel Farage, uit de Europese Unie gestapt. Ze willen geen slaafs popje zijn van geheime genootschappen (bron).

.

Zie je hoe verborgen machthebbers de covid pandemie strategisch gebruiken om hun lang begeerde greep op de mensheid te krijgen? 

.

De levensgrote gevaren van onveilige vaccinaties

Dokter Mercola is ongetwijfeld de meest bekende arts ter wereld, die via internet wetenschappers gefundeerde adviezen geeft voor het ontwikkelen van goede gezondheid en het overwinnen van ziektes. Nooit publiceert hij belangrijke berichten zonder uitgebreide – meestal wetenschappelijke – bronvermeldingen. In een recente publicatie laat Dr Mercola een andere arts aan het woord: dokter Meryl Nass, uit de staat Maine. In dit interview bespreekt ze de ernstige gevaren van een vaccin dat op grote schaal wordt toegediend. Enkele fragmenten uit het interview:

‘Er is geen crisis (geen epidemie van sterfgevallen of handicaps) van infectieziekten die wordt veroorzaakt door een gebrek aan vaccinaties … De olifant in de aula van vandaag is de winst van Pharma

De farmaceutische industrie heeft een zeer ambitieuze campagne ondernomen om vrijstellingen van vaccins in de Verenigde Staten en Canada weg te werken. Frankrijk, Italië en Duitsland hebben ook de vaccinatievrijstellingen ingetrokken, wat suggereert dat de campagne wereldwijd is

Er wordt beweerd dat vaccins van nature uitermate veilig zijn. Toch worden vaccins meestal geïnjecteerd, waarbij alle natuurlijke barrières van het lichaam worden omzeild. Zelfs een kleine besmetting of onvoldoende microbiële inactivering kan verminken of doden

Vaccins hebben veel auto-immuunziekten veroorzaakt, van het Guillain-Barre-syndroom tot narcolepsie

Vaccins lijken veilig omdat de directe bijwerkingen meestal licht en tijdelijk zijn. Ernstige bijwerkingen van vaccins duren vaak weken of maanden en dan is het moeilijk te achterhalen waardoor ze zijn veroorzaakt

Een Europees varkensgriep vaccin uit 2009 (GSK’s Pandemrix) veroorzaakte meer dan 1.300 gevallen van ernstige narcolepsie, vooral bij adolescenten. Dit vaccin was gekoppeld aan narcolepsie omdat 15 keer het gebruikelijke aantal narcolepsiegevallen plotseling in klinieken verscheen

Het zou duidelijk moeten zijn, maar dat is het niet: regeringen die afstand doen van aansprakelijkheid voor vaccins, ontmoedigen fabrikanten om ervoor te zorgen dat de vaccins die ze verkopen zo veilig en effectief mogelijk zijn.

Het schrappen van vaccinvrijstellingen, in combinatie met vrijstellingen van aansprakelijkheid voor bijwerkingen van vaccins en recentelijk versoepelde normen voor het verlenen van vergunningen voor vaccins, creëren een zeer giftige mix.’

dr meryl nass

Tenslotte wijst Dr Nass erop dat het de plicht is van elke gezondheidsinstantie en overheid om de mensen afdoende te informeren aangaande de bestaande risico’s van vaccinaties. Wanneer deze noodzakelijke voorlichting niet langer gegeven wordt, is er in feite sprake van dwang. Mensen krijgen niet langer de keus of een vaccin wel of niet willen (bron).

VAXXED: hartverscheurende getuigenissen van vaccinatieschade

Een beroemde documentaire die op aangrijpende wijze de drama’s belicht van vaccinatieschade heet VAXXED. Deze film laat een groot aantal ouders aan het woord die – soms in tranen – hun verhaal vertellen. Na het vaccineren van hun kinderen gebeurden de ergste dingen: kinderen konden niet langer lopen, spreken, zich concentreren of normaal nadenken. Anderen kregen autisme, werden mentaal gehandicapt, of hun hele lichaam begon zich te misvormen. Uiteraard werden de makers van deze documentaire vervolgd door de corrupte machthebbers, maar ze lieten zich niet de mond snoeren. Met een grote bus trokken ze door het hele land, en lieten overal mensen aan het woord. Intussen is er een tweede editie VAXXED 2. Iedereen moet deze films bekijken en zeker regeringsleiders.

.

Je kunt wel omgekocht zijn of gedwongen worden door corrupte belangengroepen… als je dit ziet dan weet je wat je op je geweten hebt, als je dit misdadige spel meespeelt.

.

Strijd voor vrijheid

Je kunt uiteraard je hoofd in het zand stoppen en beweren dat dit allemaal onzin is, ondanks de tientallen bronnen die de genoemde feiten onderbouwen. Of je hebt de moed om je ogen te openen. Sommigen vinden het te angstaanjagend om het te durven onderkennen. Als jij zo iemand bent dan wil ik je bemoedigen: vrees niet! Jezus Christus is Koning en Heer en Hij heeft allang Zijn eigen plannen om dit tegen te gaan.

Zijn doel is VRIJHEID, niet slavernij van de mensheid.

Gisteren sprak God heel duidelijk tot me. Terwijl Hij sprak golfde de kracht van Zijn Geest opeens heel hevig door mijn lichaam. Ik was er helemaal verrast door. Hij zei:

‘Hun strijd is tegen MIJ!’

Als God op zo’n manier spreekt, is het altijd heel krachtig. Het drong door in mijn diepste wezen: de strijd van al deze corrupte mensen is tegen God Zelf. Hij wil mensen gezond, vrij, vruchtbaar en gelukkig maken. Deze slechte mensen streven naar iets totaal anders: totale gebondenheid van de hele mensheid aan hun touwtjes van controle. Totale verzwakking van de mensheid door giftige chemicaliën. Totale onderdrukking van de wereld door hun vaccins. Zelf almachtig worden door hun triljarden dollars.

Zij nemen vrijheid weg, sluiten de mond van mensen die de mensheid gezond en sterk willen maken en manipuleren alles achter de schermen.

Hoe? Met geld. De RIVM krijgt miljoenen van Gates, net als de Wereld Gezondheid Organisatie en alle andere machthebbers wereldwijd. Er wordt massaal omgekocht, allemaal om het plan van een kleine groep erdoor te jagen. Nigel Farage van de Britse regering vertelt in een interview met Robert Jensen dat iedere politieke leider die meedoet met de Europese Unie omgekocht wordt met enorme geldbedragen en een super-de-luxe levensstijl. Eenmaal ze deze rijkdom geproefd hebben, willen de meesten het niet meer missen, dus doen ze blindelings alles wat hen door de EU opgelegd wordt – ten koste van jou en mij en het hele land (bron).

Hoe kunnen wij hierop reageren?

Wat is onze reactie op deze verbijsterende onthullingen? Paniek? Doemdenken? Valse profetie over een zogenaamde eindtijd? Nee. Niets daarvan. God spreekt tot me over Zijn plan om mensen uit deze slavernij te redden en op te wekken tot ZONEN. God zei heel duidelijk tegen me:

‘Er zijn twee machten werkzaam op aarde. De ene wil mensen tot SLAVEN maken. Slaven van ziekte, geldgebrek, seksuele perversie, entertainment, ruzie, enz. Slaven op elk denkbaar vlak. De andere macht in de wereld is Mijn Geest. Ik wil mensen oprichten als ZONEN van God. In volle vrijheid. Vrijheid in emoties, vrijheid in gezondheid, vrijheid op elk vlak van hun leven. Mijn zonen worden geleid door Mijn Geest en zij voeren Mijn plannen van bevrijding en herstel uit op aarde.’

.

SLAVEN… of ZONEN. God roept ons uit de slavernij van de vijand en wil ons opbouwen tot Zijn zonen, die zijn verlossing brengen.

.

Wij zijn geroepen om het kwaad een halt toe te roepen. Toen David voor de enorme reus Goliat stond, was het HELE LEGER van Israel bang. Niemand durfde iets te ondernemen tegen de reus. Zijn ongekende macht intimideerde iedereen. Maar David zei: ‘Jouw strijd is tegen de Heer! Hij heeft je in mijn macht gegeven.’ David slingerde zijn steen en de reus viel dood neer. Zo was Jozua ook. Hij moest de reuzen uit het beloofde land wegdrijven. God was met hem, maar Jozua moest het doen. Jezus gaf dezelfde opdracht aan ons: drijf de boze geesten uit! Maak alle volkeren tot Mijn leerlingen. Stop onrecht en neem het op voor de onderdrukten.

Als je wilt leren hoe God jou kan gebruiken om dit onrecht te stoppen, lees dan dit artikel tot het einde.

Laat je niet tot slaaf maken, maar sta op als een zoon van of dochter van de Vader. Leer bidden in het gezag van Koning Jezus. Leer de demonen uitdrijven. Leer Gods oordeel uitspreken over de plannen van duisternis. Leer bevrijding brengen over je volk. God schiep de mens met dit ene doel: om te heersen over de hele aarde.

‘Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij HEERSEN over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen! … Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de aarde en ONDERWERP HAAR, en HEERS over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht en over al de dieren die over de aarde kruipen!’ (Genesis 1:26-28)

.

Dit is jouw missie: regeren over Gods schepping. Daarom deel ik deze info. Niet om je bang te maken, maar om je wakker te maken.

.

Sta op in de geest en bestraf de duisternis. Spreek Gods oordeel uit over de plannen van het kwaad en de slechte mensen. Verklaar de wil van de hemelse Vader om te gebeuren op aarde zoals in de hemel. Verklaar vrijheid en recht in onze wereld. Roep het uit in gebed en proclamatie in de hemelse gewesten. Spreek de overheid aan en wijs hen op hun taak om te functioneren in waarheid. Klagen en jammeren helpt niets. Ontkennen en wegkijken helpt nog minder. Je ogen wijd openen en weten dat God opstaat in ons en door ons heen, helpt wel. Lees over onze roeping om te regeren met Koning Jezus en het kwaad te stoppen, in onderstaand artikel:

ONTDEK HOE WIJ SAMEN ONRECHT KUNNEN STOPPEN. KLIK HIER…

Laat je niet knechten, sta op en vecht voor vrijheid.

 


Steun Ontdek God aub

Als je deze website waardeert, wordt dan een vriend van dit belangrijke werk aub. Het is gratis voor de hele wereld, maar kost me heel wat. Help aub mee om de mensheid van slavernij tot zoonschap te brengen. Help mee om het kwaad te stoppen en de liefde van God te laten overwinnen. Hij werkt door ons heen!

Maak een gulle gift over op Stichting Ontdek God
NL65ABNA0832557471

Hartelijk dank!
Samen brengen we verlossing van Koning Jezus over de hele wereld.

.

About the Author David Sorensen

David Sorensen zet zich met hart en ziel in om iedereen te laten zien hoe geweldig het is om God echt te kennen. Zijn grootste verlangen is dat mensen leren hoe ze God zelf kunnen ervaren als hun allerbeste Vriend en liefhebbende Vader.

follow me on:

Pin It on Pinterest

Share This